
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Kabeljauwfilets Kabeljauwfilet | 750 g g | |
Tomaten
Tomaat (Belgische) | 4 | |
Lente-uitjes
Lente-ui (in fijne ringen) | 2 | |
Cayennepeper Cayennepeper | 1 tl tl | |
Teentjes knoflook
Teentje knoflook (gehalveerd) | 1 | |
Olijfolie Olijfolie | ||
Zout Zout | ||
Peper Peper |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPapillot van kabeljauw en Belgische tomaten
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Plaats de kabeljauw op een stuk bakpapier.
- Spoel de tomaten, snij ze in schijfjes en schik ze op de vis. Bestrooi met wat lente-ui en bedruppel met olijfolie. Breng op smaak met peper, zout en cayennepeper.
- Sluit het bakpapier zorgvuldig om de kabeljauw. Schik de papillot op een bakplaat of in een ovenschaal. Zet in de vooverwarmde oven op 200°C gedurende 20 minuten.
- Stoof ondertussen de rest van de tomaten, knoflook en uitjes aan in een beetje olijfolie. Breng op smaak met peper, zout en cayennepeper.
- Mix de saus glad en dien op. Deze snelle saus past perfect bij de vis.
TIP: Serveer dit gerecht met puree, rijst, gekookte aardappelen,...
Recept geïnspireerd doorSophie, Tomato Lover, in het kader vande Foodie Files. Lees hier meer!