De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Papillot van kabeljauw en Belgische tomaten

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Kabeljauwfilets Kabeljauwfilet750 g g
Tomaten Tomaat
(Belgische)
4
Lente-uitjes Lente-ui
(in fijne ringen)
2
Cayennepeper Cayennepeper1 tl tl
Teentjes knoflook Teentje knoflook
(gehalveerd)
1
Olijfolie Olijfolie
Zout Zout
Peper Peper

Papillot van kabeljauw en Belgische tomaten

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

30 min.
(12)

Bereiding

  1. Plaats de kabeljauw op een stuk bakpapier.
  2. Spoel de tomaten, snij ze in schijfjes en schik ze op de vis. Bestrooi met wat lente-ui en bedruppel met olijfolie. Breng op smaak met peper, zout en cayennepeper.
  3. Sluit het bakpapier zorgvuldig om de kabeljauw. Schik de papillot op een bakplaat of in een ovenschaal. Zet in de vooverwarmde oven op 200°C gedurende 20 minuten.
  4. Stoof ondertussen de rest van de tomaten, knoflook en uitjes aan in een beetje olijfolie. Breng op smaak met peper, zout en cayennepeper.
  5. Mix de saus glad en dien op. Deze snelle saus past perfect bij de vis.

TIP: Serveer dit gerecht met puree, rijst, gekookte aardappelen,...

Recept geïnspireerd doorSophie, Tomato Lover, in het kader vande Foodie Files. Lees hier meer!