
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Sjalotten Sjalot | 1 | ||
Olijfolie Olijfolie | |||
Witte wijn Witte wijn | |||
Bladspinazie Bladspinazie | |||
Kookroom Kookroom | 1 dl dl | ||
Citroenen
Citroen (uitgeperst) | 1 | ||
Zalmfilets
Zalmfilet (van 200 g) | 4 | ||
Venkels Venkel | 1 | ||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listPapillot van zalm met spinazieroom en venkel
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Pel en snipper de sjalot fijn, fruit glazig in een scheutje olijfolie. Blus met een scheutje witte wijn en voeg een handje spinazie toe. Giet er de room bij, breng op smaak met het citroensap toe en kruid met peper en zout. Mix alles fijn in een blender.
- Vet 4 stukken aluminiumfolie in met boter en leg er de zalmfilets op. Lepel er de spinaziesaus over. Snij de venkel flinterdun met een mandoline, besprenkel met olijfolie en citroensap, kruid met peper en zout. Verdeel over de zalm en vouw de papillotten dicht.
- Bak de papillotten 8 minuten op de barbecue. Serveer meteen.