De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Parelhoen met pasta alla puttanesca

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Parelhoenbouten Parelhoenbout4
Olijfolie Olijfolie
Kappertjes Kappertjes3 el el
Ansjovisfilets in olijfolie Ansjovisfilet in olijfolie8
Groene olijven Groene olijf
(ontpit)
100 g g
Peterselie Peterselie
Basilicum Basilicum
Capunti alla puttanesca Capunti alla puttanesca530 g g
Tomatensaus rucola & parmigiano reggiano Tomatensaus rucola & parmigiano reggiano350 g g
Peper Peper
Zout Zout

Parelhoen met pasta alla puttanesca

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

20 min.
(6)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
  2. Bak de parelhoenbouten goudbruin in enkele eetlepels olijfolie. Kruid met peper en zout. Zet in de voorverwarmde oven en bak nog 13 minuten.
  3. Hak de kappertjes, de ansjovisfilets op olijfolie, de groene olijven en een handvol peterselie en basilicum fijn en meng.
  4. Kook de capunti alla puttanesca in kokend gezouten water met de helft van de pastakruiden, giet af en meng met de luxetomatensaus met rucola & Parmigiano Reggiano en het olijvenmengsel. Serveer bij de parelhoenbouten.