
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Parelhoenbouten Parelhoenbout | 4 | |
Olijfolie Olijfolie | ||
Kappertjes Kappertjes | 3 el el | |
Ansjovisfilets in olijfolie Ansjovisfilet in olijfolie | 8 | |
Groene olijven
Groene olijf (ontpit) | 100 g g | |
Peterselie Peterselie | ||
Basilicum Basilicum | ||
Capunti alla puttanesca Capunti alla puttanesca | 530 g g | |
Tomatensaus rucola & parmigiano reggiano Tomatensaus rucola & parmigiano reggiano | 350 g g | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listParelhoen met pasta alla puttanesca
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180 °C.
- Bak de parelhoenbouten goudbruin in enkele eetlepels olijfolie. Kruid met peper en zout. Zet in de voorverwarmde oven en bak nog 13 minuten.
- Hak de kappertjes, de ansjovisfilets op olijfolie, de groene olijven en een handvol peterselie en basilicum fijn en meng.
- Kook de capunti alla puttanesca in kokend gezouten water met de helft van de pastakruiden, giet af en meng met de luxetomatensaus met rucola & Parmigiano Reggiano en het olijvenmengsel. Serveer bij de parelhoenbouten.