De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Parelhoen met pasta alla puttanesca

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Parelhoenbouten Parelhoenbout4
Olijfolie Olijfolie
Kappertjes Kappertjes3 el el
Ansjovisfilets in olijfolie Ansjovisfilet in olijfolie8
Groene olijven Groene olijf
(ontpit)
100 g g
Peterselie Peterselie
Basilicum Basilicum
Capunti alla puttanesca Capunti alla puttanesca530 g g
Tomatensaus rucola & parmigiano reggiano Tomatensaus rucola & parmigiano reggiano350 g g
Peper Peper
Zout Zout

Parelhoen met pasta alla puttanesca

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

20 min.
(1)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
  2. Bak de parelhoenbouten goudbruin in enkele eetlepels olijfolie. Kruid met peper en zout. Zet in de voorverwarmde oven en bak nog 13 minuten.
  3. Hak de kappertjes, de ansjovisfilets op olijfolie, de groene olijven en een handvol peterselie en basilicum fijn en meng.
  4. Kook de capunti alla puttanesca in kokend gezouten water met de helft van de pastakruiden, giet af en meng met de luxetomatensaus met rucola & Parmigiano Reggiano en het olijvenmengsel. Serveer bij de parelhoenbouten.

Gelijkaardige recepten

Pasta met zeevruchten en tomatensaus

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Pasta met zeevruchten en tomatensaus
20 min.
(1)
Pizza met mascarpone, truffel en bresaola

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Pizza met mascarpone, truffel en bresaola
30 min.
(1)
Tiramisu met wittechocolade-pistachecrème

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Tiramisu met wittechocolade-pistachecrème
10 min.
(2)
Capunti alla puttanesca met kalkoenrollade

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Capunti alla puttanesca met kalkoenrollade
15 min.
(1)
Asperges met prosciutto, Parmigiano Reggiano en rucola

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Asperges met prosciutto, Parmigiano Reggiano en rucola
15 min.
(4)
Slaatje van mozzarella met witte selder en komkommer

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Slaatje van mozzarella met witte selder en komkommer
10 min.
(1)
Vitello tonnato met groene boontjes

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Vitello tonnato met groene boontjes
15 min.
(2)
Carpaccio van bresaola met Parmigiano Reggiano

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Carpaccio van bresaola met Parmigiano Reggiano
5 min.
(2)
Pastasalade met capunti alla puttanesca

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Pastasalade met capunti alla puttanesca
15 min.
(2)
Gevulde parelhoen met kappertjes, olijven en ansjovis

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Gevulde parelhoen met kappertjes, olijven en ansjovis
20 min.
(0)
Vogelnestjes

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Vogelnestjes
30 min.
(5)
Luxevispannetje met knoflookcrumble

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Luxevispannetje met knoflookcrumble
15 min.
(0)
Eendenborst met sinaasappel-portosaus en risotto

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Eendenborst met sinaasappel-portosaus en risotto
35 min.
(1)
Kwartels met geglaceerde wortelen

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Kwartels met geglaceerde wortelen
25 min.
(0)
Asperges à la flamande

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Asperges à la flamande
20 min.
(2)