De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Parelhoen met tijmkorst

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Parelhoenen Parelhoen2
Teentjes knoflook Teentje knoflook1
Tijm Tijm
Paneermeel Paneermeel2 el el
Parmezaanse kaas Parmezaanse kaas50 g g
Eieren Ei2
krielaardappelen krielaardappel
(met rozemarijn en zeezout)
425 g g
Preistengels Preistengel4
Boter Boter20 g g
Olijfolie Olijfolie4 el el
Zout Zout
Peper Peper

Parelhoen met tijmkorst

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

30 min.
(2)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
  2. Fileer de parelhoenen.
  3. Hak de knoflook en een handvol tijmblaadjes fijn. Meng met het paneermeel en rasp er de Parmigiano Reggiano onder. Meng grondig en kruid met peper en zout.
  4. Klop de eieren los.
  5. Zet de aardappelkrieltjes in de voorverwarmde oven. Stoof intussen de prei met het klontje boter, een scheut water, peper en zout.
  6. Verhit de olijfolie in een pan.
  7. Haal de parelhoenfilets eerst door het losgeklopte ei en daarna door het kruidige paneermeel. Bak de gepaneerde parelhoenfilets enkele minuten aan beide kanten in de pan en zet nog 5 minuten in de oven.
  8. Serveer met de aardappelkrieltjes en gestoofde prei. Werk af met tijm.

Gelijkaardige recepten

Gevulde parelhoen met kappertjes, olijven en ansjovis

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Gevulde parelhoen met kappertjes, olijven en ansjovis
20 min.
(0)
Parelhoen met wintergroenten, blauwschimmelkaas en luxepens

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Parelhoen met wintergroenten, blauwschimmelkaas en luxepens
60 min.
(0)
Parelhoen met wintergroenten en truffelrisotto

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Parelhoen met wintergroenten en truffelrisotto
1:10 u.
(0)
Eendenborst met sinaasappel-portosaus en risotto

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Eendenborst met sinaasappel-portosaus en risotto
35 min.
(1)
Luxevispannetje met knoflookcrumble

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Luxevispannetje met knoflookcrumble
15 min.
(0)
Gewokte eendenfilet met ananas en rijst

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Gewokte eendenfilet met ananas en rijst
35 min.
(2)
Ovengebakken kwartel met blanquette van lentegroentjes

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ovengebakken kwartel met blanquette van lentegroentjes
50 min.
(4)
Gevulde rosbief met farfalle

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Gevulde rosbief met farfalle
45 min.
(1)
Asperges à la flamande

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Asperges à la flamande
20 min.
(2)
Asperges met gerookte zalm, spinazie en mousselinesaus

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Asperges met gerookte zalm, spinazie en mousselinesaus
30 min.
(7)
Asperges met tagliatelle, kabeljauw, pesto van groene kruiden en kerstomaat

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Asperges met tagliatelle, kabeljauw, pesto van groene kruiden en kerstomaat
30 min.
(0)
Zalm in bladerdeeg

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Zalm in bladerdeeg
40 min.
(1)
Kreeftensalade met gekonfijte tomaat en koriander

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Kreeftensalade met gekonfijte tomaat en koriander
60 min.
(0)
Vogelnestjes

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Vogelnestjes
30 min.
(7)
Parelhoen met pasta alla puttanesca

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Parelhoen met pasta alla puttanesca
20 min.
(1)