De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Parelhoen met witloof en winterpuree_main

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Mandarijnen Mandarijn4
Appelsap Appelsap250 ml ml
Honing Honing2 el el
Teentjes knoflook Teentje knoflook4
Parelhoenen Parelhoen
(versneden)
2
Garam masala-kruiden Garam masala-kruiden1 el el
Stronkjes witloof Stronkje witloof5
Winterpuree Winterpuree
(van zoete aardappel)
800 g g
Peterselie Peterselie takjes takje
Zonnebloemolie Zonnebloemolie
Peper Peper
Zout Zout

Parelhoen met witloof en winterpuree

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

1:10 u.
(0)

Bereiding

  1. Boen de mandarijnen schoon en rasp de schil. Pers ze daarna uit. Meng de mandarijnrasp en het -sap met het appelsap, de honing, geperste look, een scheutje olie en zout tot een marinade.
  2. Kruid de stukken parelhoen met de garam masala-kruiden, peper en zout. Leg in een grote ovenschaal en giet er de marinade over. Dek af met folie en laat een nacht marineren.
  3. Laat de parelhoen op kamertemperatuur komen. Verwarm de oven voor op 200°C. Zet de ovenschaal 40 minuten in de oven tot de parelhoen zo goed als gaar is. Keer de stukken halverwege om. Dek eventueel af met aluminiumfolie als het vlees te donker wordt. Verwijder de kern van de witloofstronken en halveer ze. Leg er de laatste 20 minuten de witloofstronkjes bij.
  4. Bereid de puree zoals vermeld op de verpakking. Schep de parelhoen en het witlof op een mooie, grote schaal. Giet het bakvocht door een zeef en laat tot de helft inkoken. Schenk de saus in een kommetje en werk de parelhoen af met de peterselie. Geef er de puree bij.

Gelijkaardige recepten

Ovengebakken surf & turf kalkoen met geroosterde wortelen en notencrunch

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ovengebakken surf & turf kalkoen met geroosterde wortelen en notencrunch
2:15 u.
(0)
Fazant op jagerswijze met gevulde pasta

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Fazant op jagerswijze met gevulde pasta
50 min.
(0)
Hindegebraadrollade met homemade ravioli van zoete aardappel en wildsaus

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Hindegebraadrollade met homemade ravioli van zoete aardappel en wildsaus
60 min.
(0)
Feestelijk stoofpotje van kwartel en appeltjes

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Feestelijk stoofpotje van kwartel en appeltjes
60 min.
(2)
Gourmetschotel met XL christmas buddha bowl

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Gourmetschotel met XL christmas buddha bowl
60 min.
(0)
Franse kaasschotel met zoute briochebroodjes

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Franse kaasschotel met zoute briochebroodjes
45 min.
(0)
Franse kaasfondue met gegrilde spruitjes en stokbrood

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Franse kaasfondue met gegrilde spruitjes en stokbrood
40 min.
(0)
Langzaam gegaarde lamsbout met chorizo, olijfjes en linzen

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Langzaam gegaarde lamsbout met chorizo, olijfjes en linzen
4:00 u.
(0)
Vispannetje diabolique met een exotische twist

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Vispannetje diabolique met een exotische twist
45 min.
(2)
Vispannetje kabeljauw-gamba met Pastis

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Vispannetje kabeljauw-gamba met Pastis
40 min.
(0)
Gegratineerd vispannetje met pangasius en rivierkreeftjes

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Gegratineerd vispannetje met pangasius en rivierkreeftjes
45 min.
(1)
Canard au vin met gepofte rode ui en pastinaakfrietjes

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Canard au vin met gepofte rode ui en pastinaakfrietjes
1:30 u.
(0)
Kwartel uit de oven met paddenstoelen, pommes fondantes, winterwortelen en een jus van gevogeltefond

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Kwartel uit de oven met paddenstoelen, pommes fondantes, winterwortelen en een jus van gevogeltefond
50 min.
(1)
Gevulde spaghettinestjes met raclette en deluxe paddenstoelen

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Gevulde spaghettinestjes met raclette en deluxe paddenstoelen
25 min.
(4)
Kalkoenbout uit de oven met walnoot-granaatappelcouscous

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Kalkoenbout uit de oven met walnoot-granaatappelcouscous
60 min.
(1)