
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Gevulde pasta Gevulde pasta | 500 g g | ||
Groene asperges Groene asperge | 400 g g | ||
Verse room (35% vet) Verse room (35% vet) | 200 g g | ||
Sausbinder Sausbinder | 4 el el | ||
Olijfolie Olijfolie | |||
Rivierkreeftjes Rivierkreeftjes | 150 g g | ||
Pijnboompitten Pijnboompitten | 30 g g | ||
Peterselie Peterselie | |||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listPasta gevuld met garnalen en krab, groene aspergecrème en krokante rivierkreeftjes
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwijder het harde onderste gedeelte van de asperges en kook ze gaar in licht gezouten water. Laat afkoelen. Hou de aspergepunten apart en doe de rest van de asperges samen met de slagroom in een blender en mix glad. Kruid met peper en zout. Zet koel.
- Haal de rivierkreeftjes door de sausbinder en bak ze in olijfolie krokant.
- Kook de pasta gaar zoals vermeld op de verpakking. Verdeel de pasta over de borden en werk af met een toefje aspergecrème, aspergepunten, krokante rivierkreeftjes, pijnboompitten en een takje peterselie.