De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Pasta gevuld met garnalen en krab, groene aspergecrème en krokante rivierkreeftjes

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Gevulde pasta Gevulde pasta500 g g
Groene asperges Groene asperge400 g g
Verse room (35% vet) Verse room (35% vet)200 g g
Sausbinder Sausbinder4 el el
Olijfolie Olijfolie
Rivierkreeftjes Rivierkreeftjes150 g g
Pijnboompitten Pijnboompitten30 g g
Peterselie Peterselie
Peper Peper
Zout Zout

Pasta gevuld met garnalen en krab, groene aspergecrème en krokante rivierkreeftjes

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

30 min.
(3)

Bereiding

  1. Verwijder het harde onderste gedeelte van de asperges en kook ze gaar in licht gezouten water. Laat afkoelen. Hou de aspergepunten apart en doe de rest van de asperges samen met de slagroom in een blender en mix glad. Kruid met peper en zout. Zet koel.
  2. Haal de rivierkreeftjes door de sausbinder en bak ze in olijfolie krokant.
  3. Kook de pasta gaar zoals vermeld op de verpakking. Verdeel de pasta over de borden en werk af met een toefje aspergecrème, aspergepunten, krokante rivierkreeftjes, pijnboompitten en een takje peterselie.