De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Pasta met bloemkool-wortelsaus, krokante hamblokjes en broccolikers

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Fusilli Fusilli400 g g
Bloemkolen Bloemkool400 g g
Wortelen Wortel3
Broccolikers Broccolikers1 bosjes bosje
Melk Melk150 ml ml
Nootmuskaat Nootmuskaat
Roomkaas Roomkaas100 g g
Kaas Kaas
(geraspte)
40 g g
Ham Ham
(blokjes)
250 g g
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout

Pasta met bloemkool-wortelsaus, krokante hamblokjes en broccolikers

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

30 min.
(307)

Bereiding

  1. Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water. Snij de bloemkool in roosjes. Schil de wortelen en snij in stukken
    van 2 cm. Kook beide groenten samen gaar in licht gezouten water.
  2. Bak de hamblokjes in olijfolie goudbruin. Giet de groenten af, maar vang 120 ml van het kookvocht op. Schep de gare groenten in een blender. Voeg hetkookvocht, de melk en roomkaas toe en mix glad. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
  3. Verdeel de pasta over de borden en schep er de bloemkool-wortelsaus en de hamblokjes op. Werk af met de mozzarella en de broccolikers.