
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Fusilli Fusilli | 400 g g | ||
Bloemkolen Bloemkool | 400 g g | ||
Wortelen Wortel | 3 | ||
Broccolikers Broccolikers | 1 bosjes bosje | ||
Melk Melk | 150 ml ml | ||
Nootmuskaat Nootmuskaat | |||
Roomkaas Roomkaas | 100 g g | ||
Kaas
Kaas (geraspte) | 40 g g | ||
Ham
Ham (blokjes) | 250 g g | ||
Olijfolie Olijfolie | |||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listPasta met bloemkool-wortelsaus, krokante hamblokjes en broccolikers
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water. Snij de bloemkool in roosjes. Schil de wortelen en snij in stukken
van 2 cm. Kook beide groenten samen gaar in licht gezouten water. - Bak de hamblokjes in olijfolie goudbruin. Giet de groenten af, maar vang 120 ml van het kookvocht op. Schep de gare groenten in een blender. Voeg hetkookvocht, de melk en roomkaas toe en mix glad. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
- Verdeel de pasta over de borden en schep er de bloemkool-wortelsaus en de hamblokjes op. Werk af met de mozzarella en de broccolikers.