Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Uien Ui | 1 | |
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 2 | |
scampi's
scampi (ontdooid, gepeld en schoongemaakt) | 25 | |
Groentebouillon Groentebouillon | 1 blokjes blokje | |
Kookroom Kookroom | 300 ml ml | |
Water Water | 900 ml ml | |
Mosterd Mosterd | 3 el el | |
Fusilli Fusilli | 250 g g | |
Bladspinazie Bladspinazie | ||
Sperziebonen
Sperziebonen (in klein stukjes ) | 120 g g | |
Geraspte Parmezaanse kaas Geraspte Parmezaanse kaas | 1 el el | |
Olijfolie Olijfolie |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPasta met scampi en mosterdsaus
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Pel de ui en snij in partjes. Pel de look. Doe alles in de mixkom en hak 5 seconden/stand 6. Duw restjes met de spatel naar beneden. Giet er een scheutje olijfolie bij en fruit roast/100°C/2 minuten.
- Voeg de pasta, bouillon, water, room en mosterd toe. Kook 25 minuten reverse/100°C/stand 1. Voeg na 15 minuten de scampi’s toe. Voeg er de laatste 3 minuten de spinazie en de boontjes aan toe.
- Verdeel de pasta met de scampi over de borden en werk af met de Parmezaanse kaas.