De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Pasta met scampi en mosterdsaus

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Uien Ui1
Teentjes knoflook Teentje knoflook2
scampi's scampi
(ontdooid, gepeld en schoongemaakt)
25
Groentebouillon Groentebouillon1 blokjes blokje
Kookroom Kookroom300 ml ml
Water Water900 ml ml
Mosterd Mosterd3 el el
Fusilli Fusilli250 g g
Bladspinazie Bladspinazie
Sperziebonen Sperziebonen
(in klein stukjes )
120 g g
Geraspte Parmezaanse kaas Geraspte Parmezaanse kaas1 el el
Olijfolie Olijfolie

Pasta met scampi en mosterdsaus

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

35 min.
(65)

Bereiding

  1. Pel de ui en snij in partjes. Pel de look. Doe alles in de mixkom en hak 5 seconden/stand 6. Duw restjes met de spatel naar beneden. Giet er een scheutje olijfolie bij en fruit roast/100°C/2 minuten.
  2. Voeg de pasta, bouillon, water, room en mosterd toe. Kook 25 minuten reverse/100°C/stand 1. Voeg na 15 minuten de scampi’s toe. Voeg er de laatste 3 minuten de spinazie en de boontjes aan toe.
  3. Verdeel de pasta met de scampi over de borden en werk af met de Parmezaanse kaas.