
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Zeevruchten Zeevruchten | 800 g g | |
Pasta
Pasta (met daslook) | 500 g g | |
Tomatensaus
Tomatensaus (luxetomatensaus Barolowijn) | 350 g g | |
Olijfolie Olijfolie | ||
Basilicum Basilicum | ||
Parmezaanse kaas Parmezaanse kaas |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPasta met zeevruchten en tomatensaus
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Kook de pasta in kokend gezouten water en giet af.
- Warm intussen de luxetomatensaus op.
- Bak de zeevruchten in enkele eetlepels olijfolie en meng met de pasta en tomatensaus.
- Werk af met een handvol basilicumblaadjes en enkele schilfers Parmigiano Reggiano.