De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Pasta met zeevruchten en tomatensaus

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Zeevruchten Zeevruchten800 g g
Pasta Pasta
(met daslook)
500 g g
Tomatensaus Tomatensaus
(luxetomatensaus Barolowijn)
350 g g
Olijfolie Olijfolie
Basilicum Basilicum
Parmezaanse kaas Parmezaanse kaas

Pasta met zeevruchten en tomatensaus

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

20 min.
(14)

Bereiding

  1. Kook de pasta in kokend gezouten water en giet af.
  2. Warm intussen de luxetomatensaus op.
  3. Bak de zeevruchten in enkele eetlepels olijfolie en meng met de pasta en tomatensaus.
  4. Werk af met een handvol basilicumblaadjes en enkele schilfers Parmigiano Reggiano.