
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Tonijn Tonijn | 300 g g | |
Mozzarella
Mozzarella (bol, in plakjes) | 250 | |
Rode uien
Rode ui (gesnipperd) | 1 | |
Teentjes knoflook
Teentje knoflook (geperst) | 2 | |
Broccoli's
Broccoli ( roosjes) | 200 g g | |
Rode paprika's
Rode paprika (in blokjes) | 1 | |
Courgettes
Courgette (in blokjes) | 1 | |
Tijmblaadjes Tijmblaadjes | 2 el el | |
Bieslook
Bieslook (fijngehakt) | 2 el el | |
Pasta Pasta | 300 g g | |
Tomatenpuree Tomatenpuree | 70 g g | |
Passata Passata | 800 ml ml | |
Zongedroogde tomaten Zongedroogde tomaat | 120 g g | |
Olijfolie Olijfolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPasta ovenschotel met tonijn en lente-groentjes
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180°C. Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water.Bak de ui met de look in hete olijfolie zacht. Voeg de tomatenpuree toe en roerbak 3 minuten. Schep er de zongedroogde tomaatjesen passata onder en laat 5 minuten sudderen. Mix glad.
- Voeg de paprikablokjes, courgetteblokjes, broccoliroosjes, tonijn en tijm toe aan de saus en laat nog 5 minuten verder sudderen. Kruid met peper en zout.
- Giet de pasta af en meng samen met een scheutje kookvocht onder de tomaten-tonijnsaus. Meng alles goed door elkaar en schep alles in een ovenschaal.Verdeel er de plakjes mozzarella over en zet de schaal 15 minuten in de oven. Werk af met de bieslook.