De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Pasta ovenschotel met tonijn en lente-groentjes

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Tonijn Tonijn300 g g
Mozzarella Mozzarella
(bol, in plakjes)
250
Rode uien Rode ui
(gesnipperd)
1
Teentjes knoflook Teentje knoflook
(geperst)
2
Broccoli's Broccoli
( roosjes)
200 g g
Rode paprika's Rode paprika
(in blokjes)
1
Courgettes Courgette
(in blokjes)
1
Tijmblaadjes Tijmblaadjes2 el el
Bieslook Bieslook
(fijngehakt)
2 el el
Pasta Pasta300 g g
Tomatenpuree Tomatenpuree70 g g
Passata Passata800 ml ml
Zongedroogde tomaten Zongedroogde tomaat120 g g
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout

Pasta ovenschotel met tonijn en lente-groentjes

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

45 min.
(238)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water.Bak de ui met de look in hete olijfolie zacht. Voeg de tomatenpuree toe en roerbak 3 minuten. Schep er de zongedroogde tomaatjesen passata onder en laat 5 minuten sudderen. Mix glad.
  2. Voeg de paprikablokjes, courgetteblokjes, broccoliroosjes, tonijn en tijm toe aan de saus en laat nog 5 minuten verder sudderen. Kruid met peper en zout.
  3. Giet de pasta af en meng samen met een scheutje kookvocht onder de tomaten-tonijnsaus. Meng alles goed door elkaar en schep alles in een ovenschaal.Verdeel er de plakjes mozzarella over en zet de schaal 15 minuten in de oven. Werk af met de bieslook.