
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Rucola Rucola | 100 g g | ||
Avocado's Avocado | 2 | ||
Limoenen Limoen | 0,5 | ||
komkommers Komkommer | 0,5 | ||
Courgettes Courgette | 0,5 | ||
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 1 | ||
Olijfolie Olijfolie | |||
Zomerpastasalades met basilicum Zomerpastasalade met basilicum | 1 | ||
Eieren Ei | 2 | ||
Noten en zaden Noten en zaden | |||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Voor de dressing:
Peterselie Peterselie | 0,5 bosjes bosje | ||
Munt Munt | 20 g g | ||
Augurken
Augurk (kleine) | 2 | ||
Mosterd Mosterd | 1 tl tl | ||
Olijfolie Olijfolie | 6 el el |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listPastasalade met avocado, gegrilde courgette en eitjes
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Kook de eieren hard in 8 minuten. Spoel ze onder koud water, pel en prak ze met een vork tot kruim. Snij het vruchtvlees van de avocado's in de lengte in partjes. Druppel er het limoensap over en kruid met peper en zout. Snij de komkommer in schuine plakjes. Snij de courgette in reepjes. Meng de geperste knofl ook onder een scheutje olijfolie en kruid met peper en zout. Besmeer er de courgettereepjes mee.
- Grill de courgettereepjes beetgaar op de barbecue of in de grillpan. Mix voor de dressing alle ingrediënten glad. Meng er de helft van de geprakte eieren onder en kruid met peper en zout.
- Verdeel de rucola over een grote schaal. Schep er de pasta op en verdeel er de avocado, courgette en komkommer over. Bestrooi met de pitten en zaden en druppel er de dressing over. Werk af met de rest van de geprakte eieren.