De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Pastasalade met avocado, gegrilde courgette en eitjes_main

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Rucola Rucola100 g g
Avocado's Avocado2
Limoenen Limoen0,5
komkommers Komkommer0,5
Courgettes Courgette0,5
Teentjes knoflook Teentje knoflook1
Olijfolie Olijfolie
Zomerpastasalades met basilicum Zomerpastasalade met basilicum1
Eieren Ei2
Noten en zaden Noten en zaden
Peper Peper
Zout Zout

Voor de dressing:

Peterselie Peterselie0,5 bosjes bosje
Munt Munt20 g g
Augurken Augurk
(kleine)
2
Mosterd Mosterd1 tl tl
Olijfolie Olijfolie6 el el

Pastasalade met avocado, gegrilde courgette en eitjes

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

35 min.
(66)

Bereiding

  1. Kook de eieren hard in 8 minuten. Spoel ze onder koud water, pel en prak ze met een vork tot kruim. Snij het vruchtvlees van de avocado's in de lengte in partjes. Druppel er het limoensap over en kruid met peper en zout. Snij de komkommer in schuine plakjes. Snij de courgette in reepjes. Meng de geperste knofl ook onder een scheutje olijfolie en kruid met peper en zout. Besmeer er de courgettereepjes mee.
  2. Grill de courgettereepjes beetgaar op de barbecue of in de grillpan. Mix voor de dressing alle ingrediënten glad. Meng er de helft van de geprakte eieren onder en kruid met peper en zout.
  3. Verdeel de rucola over een grote schaal. Schep er de pasta op en verdeel er de avocado, courgette en komkommer over. Bestrooi met de pitten en zaden en druppel er de dressing over. Werk af met de rest van de geprakte eieren.