De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Pastasalade met capunti alla puttanesca

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Capunti alla puttanesca Capunti alla puttanesca530 g g
Rode uien Rode ui1
Ansjovisfilets Ansjovisfilet
(gezouten)
8
Tomaten Tomaat2
Kappertjes Kappertjes4 el el
Olijfolie Olijfolie
Buffelmozzarella Buffelmozzarella500 g g
Basilicum Basilicum
Zeezout Zeezout
Peper Peper
Zout Zout

Pastasalade met capunti alla puttanesca

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

15 min.
(4)

Bereiding

  1. Kook de capunti in kokend gezouten water met de helft van de pastakruiden. Giet af.
  2. Hak de rode ui en ansjovisfilets fijn, snij de tomaten in blokjes. Meng met de kappertjes en enkele eetlepels olijfolie. Kruid met de rest van de pastakruiden, peper en zout. Scheur de mozzarella in stukken.
  3. Stel de salade samen en werk af met een handvol basilicumblaadjes, enkele druppels olijfolie, peper en fleur de sel.