Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Capunti alla puttanesca Capunti alla puttanesca | 530 g g | |
Rode uien Rode ui | 1 | |
Ansjovisfilets
Ansjovisfilet (gezouten) | 8 | |
Tomaten Tomaat | 2 | |
Kappertjes Kappertjes | 4 el el | |
Olijfolie Olijfolie | ||
Buffelmozzarella Buffelmozzarella | 500 g g | |
Basilicum Basilicum | ||
Zeezout Zeezout | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPastasalade met capunti alla puttanesca
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Kook de capunti in kokend gezouten water met de helft van de pastakruiden. Giet af.
- Hak de rode ui en ansjovisfilets fijn, snij de tomaten in blokjes. Meng met de kappertjes en enkele eetlepels olijfolie. Kruid met de rest van de pastakruiden, peper en zout. Scheur de mozzarella in stukken.
- Stel de salade samen en werk af met een handvol basilicumblaadjes, enkele druppels olijfolie, peper en fleur de sel.