
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Tagliatelle Tagliatelle | 400 g g | |
Kipfilets
Kipfilet (in reepjes ) | 300 g g | |
Groene asperges Groene asperge | 500 g g | |
Peultjes Peultjes | 200 g g | |
Rucola Rucola | 100 g g | |
Peterselie Peterselie | 100 g g | |
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 1 | |
Pijnboompitten
Pijnboompitten (+ extra om af te werken ) | 30 g g | |
Citroensap Citroensap | 1 el el | |
Geraspte Parmezaanse kaas
Geraspte Parmezaanse kaas (+ extra om af te werken ) | 30 g g | |
Olijfolie Olijfolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPastasalade met kip, groene asperges, peultjes en peterselie-rucolapesto
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water. Bak de kippenreepjes goudbruin in olijfolie en kruid met peper en zout.
- Snij het harde onderste stuk van de asperges weg. Blancheer ze samen met de peultjes 5 minuten in licht gezouten water. Giet af en spoel onder koud water.
- Doe de rucola met de peterselie, look, pijnboompitten, citroensap, Parmezaanse kaas en een flinke scheut olijfolie in een blender en mix glad. Breng op smaak met peper en zout.
- Giet de pasta af en schep er de pesto, de groenten en de kippenreepjes onder. Strooi er nog wat extra Parmezaanse kaas en pijnboompitten over.