Pastasalade met kip, groene asperges, peultjes en peterselie-rucolapesto

Pastasalade met kip, groene asperges, peultjes en peterselie-rucolapesto
MoeilijkheidMakkelijk
Koken25 min

Voorbereiding

  1. Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water. Bak de kippenreepjes goudbruin in olijfolie en kruid met peper en zout.

  2. Snij het harde onderste stuk van de asperges weg. Blancheer ze samen met de peultjes 5 minuten in licht gezouten water. Giet af en spoel onder koud water.

  3. Doe de rucola met de peterselie, look, pijnboompitten, citroensap, Parmezaanse kaas en een flinke scheut olijfolie in een blender en mix glad. Breng op smaak met peper en zout.

  4. Giet de pasta af en schep er de pesto, de groenten en de kippenreepjes onder. Strooi er nog wat extra Parmezaanse kaas en pijnboompitten over.