De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Pastasalade met kip, groene asperges, peultjes en peterselie-rucolapesto

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Tagliatelle Tagliatelle400 g g
Kipfilets Kipfilet
(in reepjes )
300 g g
Groene asperges Groene asperge500 g g
Peultjes Peultjes200 g g
Rucola Rucola100 g g
Peterselie Peterselie100 g g
Teentjes knoflook Teentje knoflook1
Pijnboompitten Pijnboompitten
(+ extra om af te werken )
30 g g
Citroensap Citroensap1 el el
Geraspte Parmezaanse kaas Geraspte Parmezaanse kaas
(+ extra om af te werken )
30 g g
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout

Pastasalade met kip, groene asperges, peultjes en peterselie-rucolapesto

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

25 min.
(74)

Bereiding

  1. Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water. Bak de kippenreepjes goudbruin in olijfolie en kruid met peper en zout.
  2. Snij het harde onderste stuk van de asperges weg. Blancheer ze samen met de peultjes 5 minuten in licht gezouten water. Giet af en spoel onder koud water.
  3. Doe de rucola met de peterselie, look, pijnboompitten, citroensap, Parmezaanse kaas en een flinke scheut olijfolie in een blender en mix glad. Breng op smaak met peper en zout.
  4. Giet de pasta af en schep er de pesto, de groenten en de kippenreepjes onder. Strooi er nog wat extra Parmezaanse kaas en pijnboompitten over.