De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Pastasalade met tonijn en ansjovis

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Tortiglioni Tortiglioni360 g g
Tonijn Tonijn
(uitgelekt gewicht)
300 g g
Ansjovisfilets in olijfolie Ansjovisfilet in olijfolie16
Zongedroogde tomaten Zongedroogde tomaat12
Kerstomaten Kerstomaat12
Pijnboompitten Pijnboompitten3 el el
Olijfolie Olijfolie2 el el
Gedroogde basilicum Gedroogde basilicum2 el el
Gemengde sla Gemengde sla

Pastasalade met tonijn en ansjovis

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

15 min.
(14)

Bereiding

  1. Kook de pasta al dente volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat even uitstomen en meng er de olijfolie onder.
  2. Giet de tonijn af en haal deze wat uit elkaar (niet te fijn).
  3. Snijd de kerstomaatjes in 4 en rooster de pijnboompitten.
  4. Roer de ansjovis, zongedroogde tomaatjes en pijnboompitten door de pasta. Leg de partjes kerstomaatjes en de tonijn op de pasta.
  5. Serveer de pasta met de gemengde salade en werk af met de gedroogde basilicum.

TIP: Dit pastagerecht kan je lauwwarm serveren, maar ook koud als pastasalade.