Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Tortiglioni Tortiglioni | 360 g g | |
Tonijn
Tonijn (uitgelekt gewicht) | 300 g g | |
Ansjovisfilets in olijfolie Ansjovisfilet in olijfolie | 16 | |
Zongedroogde tomaten Zongedroogde tomaat | 12 | |
Kerstomaten Kerstomaat | 12 | |
Pijnboompitten Pijnboompitten | 3 el el | |
Olijfolie Olijfolie | 2 el el | |
Gedroogde basilicum Gedroogde basilicum | 2 el el | |
Gemengde sla Gemengde sla |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPastasalade met tonijn en ansjovis
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Kook de pasta al dente volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat even uitstomen en meng er de olijfolie onder.
- Giet de tonijn af en haal deze wat uit elkaar (niet te fijn).
- Snijd de kerstomaatjes in 4 en rooster de pijnboompitten.
- Roer de ansjovis, zongedroogde tomaatjes en pijnboompitten door de pasta. Leg de partjes kerstomaatjes en de tonijn op de pasta.
- Serveer de pasta met de gemengde salade en werk af met de gedroogde basilicum.
TIP: Dit pastagerecht kan je lauwwarm serveren, maar ook koud als pastasalade.