Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Pasta
Pasta (naar keuze) | 300 g g | |
Tomaten Tomaat | 2 | |
Rode paprika's
Rode paprika (gegrilde) | 1 | |
Zongedroogde tomaten Zongedroogde tomaat | 100 g g | |
Peterselie Peterselie | 1 bosjes bosje | |
Lente-uitjes Lente-ui | 6 | |
Kappertjes Kappertjes | 1 el el | |
Pijnboompitten Pijnboompitten | ||
Olijfolie Olijfolie | 2 el el | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPastasalade met zongedroogde tomaten
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Kook de pasta gaar in kokend gezouten water. Giet af en verfris onder de koude kraan.
- Snij de tomaten, gegrilde paprika en zongedroogde tomaten in blokjes. Hak de peterselie en lente-uien grof.
- Meng alle ingrediënten onder elkaar en voeg ook de kappertjes en een handvol pijnboompitten toe. Werk de pastasalade af met de olijfolie en kruid met peper en zout.