
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Knolselders Knolselder | 200 g g | ||
Pastinaken Pastinaak | 300 g g | ||
Uien
Ui (gesnipperd) | 2 | ||
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 2 | ||
Olijfolie Olijfolie | |||
Kippenbouillon Kippenbouillon | 1 l l | ||
Tijmblaadjes
Tijmblaadjes (+ om af te werken) | 1 bosjes bosje | ||
Peper Peper | |||
Zout Zout | |||
Fazantfilets
Fazantfilet ((restje) in reepjes) | 150 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listPastinaak-knolseldersoep met groentechips en fazantreepjes
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Schil de knolselder en de pastinaak. Snij van de pastinaak een 12-tal flinterdunne plakjes. Leg ze opzij. Snij de rest in blokjes. Snij ook de knolselder in blokjes.
- Bak de ui met de geperste look glazig in olijfolie. Voeg de knolselder- en pastinaakblokjes toe en roerbak 2 minuten. Blus met de bouillon. Voeg de tijm toe, zet het deksel op de pan en laat 20 minuten sudderen.
- Bak de pastinaakplakjes in hete olijfolie krokant. Laat uitlekken op keukenpapier en kruid met zout. Haal de tijm uit de soep en mix de soep glad. Verwarm de fazantreepjes in de microgolfoven.
- Schep de soep in kommen of borden en werk af met de groentechips, fazantreepjes en extra tijm.
