Pavlova met passievrucht, mango en physalis

Pavlova met passievrucht, mango en physalis
MoeilijkheidGemiddeld
Koken5:00 u

Voorbereiding

  1. Verwarm de oven voor op 100 °C.

  2. Klop de eiwitten licht op. Voeg beetje bij beetje beide soorten suiker toe en blijf kloppen tot een stevig schuim ontstaat. Schep het eiwitschuim in drie cirkels van 20 cm op bakplaten bekleed met bakpapier. Bak 3 uur in de oven. Laat de meringues daarna afkoelen in de oven.

  3. Meng de zure room met de advocaat. Schil en snij de mango in blokjes. Schep het vruchtvlees uit de passievruchten. Verwijder de kroontjes van de physalis. Vul de gebakken meringues met de advocaatroom en beleg met het fruit. Stapel op elkaar.

  4. TIP: Dit dessert maakt deel uit van een selectie toprecepten waarmee je een heerlijk feestmenu kan samenstellen. Ontdek hier de andere gerechten uit onze selectie en vervolledig je menu!

    ONZE WIJNTIP: Sauternes AOP MAYNE DU HAYOT, 2010