
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Peperkoektoastjes Peperkoektoastje | 8 | |
Ganzenlever Ganzenlever | 8 schijfjes schijfje | |
Noordkrieken Noordkrieken | 175 g g | |
Azijn Azijn | 2 el el | |
Suiker Suiker | 3 - 4 el el | |
Rode wijn Rode wijn | 50 ml ml | |
Sjalotten
Sjalot (gesnipperd) | 1 | |
Kippenbouillon Kippenbouillon | 100 ml ml | |
Kriekensap Kriekensap | 50 ml ml | |
Limoensap Limoensap | 2 tl tl | |
Sausbinder Sausbinder | 1 el el | |
Bieslook Bieslook | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPeperkoektoastjes met foie gras & krieken
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Doe de azijn met de suiker in een pan en breng al roerend aan de kook tot de suiker gesmolten is. Voeg de wijn, het kriekensap en het sjalotje toe en laat voor de helft inkoken. Voeg de bouillon en de uitgelekte krieken toe. Laat 5 minuten pruttelen.
- Meng de sausbinder met 1 el water en giet dit al roerend bij de krieken. Breng op smaak met het limoensap, peper en zout.
- Leg telkens 2 toastjes op een bord, beleg met een plakje foie gras en schep er een lepel van de krieken over. Werk af met een takje bieslook.