De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Peren met rode wijn en roomijs

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Peren Peer4
Rode wijn Rode wijn50 cl cl
Balsamicoazijn Balsamicoazijn2 el el
Suiker Suiker150 g g
Speculaaskoekjes Speculaaskoekje
(voor de afwerking)
4
Vanille-ijs Vanille-ijs
(voor de afwerking)
4 bolletjes bolletje

Peren met rode wijn en roomijs

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

50 min.
(0)

Bereiding

  1. Schil en snij de peren in vieren, verwijder het klokhuis. Kook de peren gaar in de rode wijn met de balsamicoazijn en suiker. Laat de peren daarna afkoelen in het kookvocht.
  2. Bak de peren even op in een pan en lepel er een beetje jus over. Werk af met de verkruimelde speculooskoekjes en een bolletje roomijs.

ONZE WIJNTIP: Muscat de Rivesaltes AOP