
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Peren Peer | 4 | |
Rode wijn Rode wijn | 50 cl cl | |
Balsamicoazijn Balsamicoazijn | 2 el el | |
Suiker Suiker | 150 g g | |
Speculaaskoekjes
Speculaaskoekje (voor de afwerking) | 4 | |
Vanille-ijs
Vanille-ijs (voor de afwerking) | 4 bolletjes bolletje |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPeren met rode wijn en roomijs
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Schil en snij de peren in vieren, verwijder het klokhuis. Kook de peren gaar in de rode wijn met de balsamicoazijn en suiker. Laat de peren daarna afkoelen in het kookvocht.
- Bak de peren even op in een pan en lepel er een beetje jus over. Werk af met de verkruimelde speculooskoekjes en een bolletje roomijs.
ONZE WIJNTIP: Muscat de Rivesaltes AOP