
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Peren Peer | 2 | |
Gemengde bessen
Gemengde bessen (vers of diepvries) | 100 g g | |
Tarwebloem Tarwebloem | 2 el el | |
Bruine suiker Bruine suiker | 3 el el | |
Citroensap Citroensap | 2 el el | |
Bladerdeeg Bladerdeeg | 1 vellen vel | |
Eieren Ei | 1 | |
Suiker Suiker | 1 el el |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPerengalette met bosbessen
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven op 200°C
- Schil de peren en snij ze in parten. Snij de parten in blokjes of schijfjes. Doe ze in een mengkom samen met de bosbessen.
- Voeg de bloem, de bruine suiker en het citroensap toe. Schep voorzichtig om.
- Rol het bladerdeeg uit. Verdeel het fruitmengsel over bladerdeeg, laat ongeveer 4 cm rand vrij.
- Vouw de randen van het deeg naar binnen. Bestrijk de randen met een losgeklopt ei en bestrooi met 1 eetlepel suiker. Bak de galette 30 minuten in de oven. Serveer koud of lauwwarm.