De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Piadina met mozzarella en Parmaham

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Tortilla-wraps Tortilla-wrap2
Buffelmozzarella Buffelmozzarella125 g g
Rucola Rucola50 g g
Zongedroogde tomaten Zongedroogde tomaat5
Parmaham Parmaham8 sneetjes sneetje
Balsamicocrème Balsamicocrème
Olijfolie Olijfolie

Piadina met mozzarella en Parmaham

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

20 min.
(10)

Bereiding

  1. Besmeer de wraps aan de binnenkant met olijfolie. Schuif ze gedurende 2 minuten in een voorverwarde oven op 160°C.
  2. Snijd de mozzarella in dunne plakjes en verdeel ze over de wraps. Bedek elke wrap met 4 plakken parmaham, 5 zongedroogde tomaten en wat rucola. Rol ze stevig op en snijd ze overlangs door.
  3. Dresseer ze op een bord en drup er lichtjes wat balsamicocrème over.