
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Tortilla-wraps Tortilla-wrap | 2 | |
Buffelmozzarella Buffelmozzarella | 125 g g | |
Rucola Rucola | 50 g g | |
Zongedroogde tomaten Zongedroogde tomaat | 5 | |
Parmaham Parmaham | 8 sneetjes sneetje | |
Balsamicocrème Balsamicocrème | ||
Olijfolie Olijfolie |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPiadina met mozzarella en Parmaham
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Besmeer de wraps aan de binnenkant met olijfolie. Schuif ze gedurende 2 minuten in een voorverwarde oven op 160°C.
- Snijd de mozzarella in dunne plakjes en verdeel ze over de wraps. Bedek elke wrap met 4 plakken parmaham, 5 zongedroogde tomaten en wat rucola. Rol ze stevig op en snijd ze overlangs door.
- Dresseer ze op een bord en drup er lichtjes wat balsamicocrème over.