
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Suiker Suiker | 120 g g | |
Eieren Ei | 4 | |
Tarwebloem Tarwebloem | 180 g g | |
Boter Boter | 180 g g | |
Zout Zout | ||
Roomkaas Roomkaas | 250 g g | |
Vanillesuiker Vanillesuiker | 8 g g | |
snoep snoep | 100 g g | |
Appels Appel | 1 | |
Peren Peer | 1 | |
Limoenen
Limoen (sap) | 0,5 |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPiñata muffins
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180°C. Mix de boter met de suiker romig. Mix er de eieren één voor één onder. Voeg de bloem en het zout toe en mix tot een glad beslag.
- Verdeel muffinpapiertjes over de holtes van een muffinvorm. Schep er het beslag in. Zet 20 minuten in de oven. Laat ze na het bakken volledig afkoelen.
- Hol nu de muffins voorzichtig een beetje uit. Vul de holtes met de snoepjes. Meng de vanillesuiker onder de roomkaas en schep in een spuitzak met gekartelde mond.Spuit mooie toefjes op de muffins.
- Snij de appel en peer in kleine blokjes en meng er het limoensap onder. Werk er de muffins mee af. Versier met extra snoepjes.