Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Tijm Tijm | 1 bosjes bosje | |
Water Water | 250 ml ml | |
Suiker Suiker | 300 g g | |
Limoenen
Limoen (sap en geraspte schil) | 0,5 | |
Tonic Tonic | 600 ml ml | |
Frambozen Framboos | 250 g g | |
Ijsblokjes Ijsblokjes |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPink Lady
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Breng het bosje tijm met het water, de suiker het limoensap en -rasp aan de kook. Laat tien minuten op een zacht vuur sudderen. Zet het vuur uit en laat een nacht trekken. Haal door een zeef.
- Verdeel 200 g frambozen over 4 glazen en stamp ze fijn.
- Vul de glazen met ijsblokjes, giet in elke glas 2 à 3 el tijmsiroop en vul verder aan met tonic.
- Werk af met de resterende frambozen en een takje tijm.