De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Pink Lady

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Tijm Tijm1 bosjes bosje
Water Water250 ml ml
Suiker Suiker300 g g
Limoenen Limoen
(sap en geraspte schil)
0,5
Tonic Tonic600 ml ml
Frambozen Framboos250 g g
Ijsblokjes Ijsblokjes

Pink Lady

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

20 min.
(6)

Bereiding

  1. Breng het bosje tijm met het water, de suiker het limoensap en -rasp aan de kook. Laat tien minuten op een zacht vuur sudderen. Zet het vuur uit en laat een nacht trekken. Haal door een zeef.
  2. Verdeel 200 g frambozen over 4 glazen en stamp ze fijn.
  3. Vul de glazen met ijsblokjes, giet in elke glas 2 à 3 el tijmsiroop en vul verder aan met tonic.
  4. Werk af met de resterende frambozen en een takje tijm.