
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Gin
Gin (Pink gin ) | 20 cl cl | |
Frambozen Framboos | 32 | |
Eiwitten Eiwit | 2 | |
Citroensap Citroensap | 80 ml ml | |
Tijm
Tijm (siroop) | 3 - 4 el el | |
Ijsblokjes Ijsblokjes |
Voor de tijmsiroop:
Tijm Tijm | 1 bosjes bosje | |
Water Water | 120 ml ml | |
Suiker Suiker | 120 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPink Thing
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Breng voor de tijmsiroop het water aan de kook. Zet het vuur laag en roer er de suiker en de tijm onder. Laat op een zacht vuur 10 minuten trekken. Giet door een zeef en laat afkoelen.
- Doe 20 frambozen in een shaker en plet ze fijn met een mudler. Voeg de eiwitten, gin, citroensap en tijmsiroop toe. Shake krachtig. Voeg nu enkele ijsblokjes toe en shake nog een keertjes.
- Giet de cocktail door een zeefje (strainer) in de glazen. Rijg de overgebleven frambozen aan een prikker en werk er de cocktail mee af.
