De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Pink Thing

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Gin Gin
(Pink gin )
20 cl cl
Frambozen Framboos32
Eiwitten Eiwit2
Citroensap Citroensap80 ml ml
Tijm Tijm
(siroop)
3 - 4 el el
Ijsblokjes Ijsblokjes

Voor de tijmsiroop:

Tijm Tijm1 bosjes bosje
Water Water120 ml ml
Suiker Suiker120 g g

Pink Thing

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

30 min.
(24)

Bereiding

 

  1. Breng voor de tijmsiroop het water aan de kook. Zet het vuur laag en roer er de suiker en de tijm onder. Laat op een zacht vuur 10 minuten trekken. Giet door een zeef en laat afkoelen.
  2. Doe 20 frambozen in een shaker en plet ze fijn met een mudler. Voeg de eiwitten, gin, citroensap en tijmsiroop toe. Shake krachtig. Voeg nu enkele ijsblokjes toe en shake nog een keertjes.
  3. Giet de cocktail door een zeefje (strainer) in de glazen. Rijg de overgebleven frambozen aan een prikker en werk er de cocktail mee af. 
Pink Thing