
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Lamsmerguez Lamsmerguez | 550 g g | ||
Pitabroodjes Pitabroodje | 4 | ||
komkommers Komkommer | 1 | ||
Lente-uitjes Lente-ui | 2 | ||
Feta Feta | 200 g g | ||
Tomaten Tomaat | 2 | ||
Granaatappels Granaatappel | 1 | ||
Yoghurt op griekse wijze Yoghurt op griekse wijze | 200 ml ml | ||
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 0,5 | ||
Koriander Koriander | |||
Munt Munt | |||
Peper Peper | |||
Zout Zout | |||
Olijfolie extra vierge Olijfolie extra vierge |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listPita met lamsmerguez en feta
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Grill de worstjes langs alle kanten. Snijd de komkommer doormidden en snijd de beide kanten in de lengte in twee.
- Lepel er de zaadjes uit en snijd in blokjes.
- Verwijder de pitjes uit de granaatappel. Snijd de tomaten in schijfjes en de lente-ui in ringen.
- Mix de yoghurt met de look, koriander en munt en kruid met peper en zout.
- Verwarm de pitabroodjes in de broodrooster. Snijd ze open en vul ze met de lamsmerguez, komkommer, ui, tomaat, verbrokkelde feta en granaatappelpitten.
- Schep er een lepel van de dressing over.