De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Pita met lamsmerguez en feta

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Lamsmerguez Lamsmerguez550 g g
Pitabroodjes Pitabroodje4
komkommers Komkommer1
Lente-uitjes Lente-ui2
Feta Feta200 g g
Tomaten Tomaat2
Granaatappels Granaatappel1
Yoghurt op griekse wijze Yoghurt op griekse wijze200 ml ml
Teentjes knoflook Teentje knoflook0,5
Koriander Koriander
Munt Munt
Peper Peper
Zout Zout
Olijfolie extra vierge Olijfolie extra vierge

Pita met lamsmerguez en feta

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

25 min.
(18)

Bereiding

  1. Grill de worstjes langs alle kanten. Snijd de komkommer doormidden en snijd de beide kanten in de lengte in twee.
  2. Lepel er de zaadjes uit en snijd in blokjes.
  3. Verwijder de pitjes uit de granaatappel. Snijd de tomaten in schijfjes en de lente-ui in ringen.
  4. Mix de yoghurt met de look, koriander en munt en kruid met peper en zout.
  5. Verwarm de pitabroodjes in de broodrooster. Snijd ze open en vul ze met de lamsmerguez, komkommer, ui, tomaat, verbrokkelde feta en granaatappelpitten.
  6. Schep er een lepel van de dressing over.