De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Pita met vegetarische balletjes en salsa

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Champignons Champignons200 g g
Olijfolie Olijfolie2 el el
Augurken Augurk2
Rode paprika's Rode paprika
(gegrilde)
2
Teentjes knoflook Teentje knoflook1
Vegetarische balletjes Vegetarische balletjes600 g g
Slaharten little gem Slahart little gem4
Pitabroodjes Pitabroodje4
Bieslook Bieslook
(of lente-ui)
Peper Peper
Zout Zout

Pita met vegetarische balletjes en salsa

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

25 min.
(10)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 175 °C.
  2. Bak de champignons in een braadpan met olijfolie en kruid met peper en zout. Mix daarna kort in een keukenrobot.
  3. Snij de augurken en gegrilde paprika’s in blokjes en snipper de knoflook. Meng onder elkaar en voeg een scheutje olijfolie toe. Kruid bij naar smaak.
  4. Bak de vegetarische balletjes in olijfolie en laat uitlekken op keukenpapier. Maak de little gems schoon.
  5. Warm de pitabroodjes even op in de oven. Stel de pitabroodjes samen met de champignonpuree, paprikasalsa, vegetarische balletjes en little gems. Werk af met bieslook of lente-ui.