
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Champignons Champignons | 200 g g | |
Olijfolie Olijfolie | 2 el el | |
Augurken Augurk | 2 | |
Rode paprika's
Rode paprika (gegrilde) | 2 | |
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 1 | |
Vegetarische balletjes Vegetarische balletjes | 600 g g | |
Slaharten little gem Slahart little gem | 4 | |
Pitabroodjes Pitabroodje | 4 | |
Bieslook
Bieslook (of lente-ui) | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPita met vegetarische balletjes en salsa
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 175 °C.
- Bak de champignons in een braadpan met olijfolie en kruid met peper en zout. Mix daarna kort in een keukenrobot.
- Snij de augurken en gegrilde paprika’s in blokjes en snipper de knoflook. Meng onder elkaar en voeg een scheutje olijfolie toe. Kruid bij naar smaak.
- Bak de vegetarische balletjes in olijfolie en laat uitlekken op keukenpapier. Maak de little gems schoon.
- Warm de pitabroodjes even op in de oven. Stel de pitabroodjes samen met de champignonpuree, paprikasalsa, vegetarische balletjes en little gems. Werk af met bieslook of lente-ui.