
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Tortilla-wraps Tortilla-wrap | 2 stukken stuk | ||
Chilipepers
Chilipeper (gegrilde) | 2 stukken stuk | ||
Groene olijven
Groene olijf (gevuld met feta) | 10 stukken stuk | ||
Salami
Salami (salami spianata) | 10 sneetjes sneetje | ||
Sambalkaas Sambalkaas | 10 blokjes blokje | ||
Zilveruitjes Zilveruitjes | 10 stukken stuk | ||
Peterselie
Peterselie (fijngesnipperd) | 4 el el |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listPittig tortillaspiesje met sambalkaas, gegrilde peper en salami spianata
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Snij de wraps in 10 punten (zoals een taart).
- Verhit een pan op het vuur, leg de tortillapunten erin en bak tot ze licht krokant zijn.
- Snij de gegrilde pepers in kleine plakjes.
- Rijg eerst een gevulde olijf met een tortilla, vervolgens een plakje salami spianata, sambal kaasblokje, stukje rode peper, opnieuw tortilla en een rode peper aan een spiesje. Werk af met een zilveruitje
Tip: je kunt ook verse reepjes paprika reepjes en verse kerstomaatjes toevoegen voor variatie en een frisse toets!