De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Pittig tortillaspiesje met sambalkaas, gegrilde peper en salami spianata

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Tortilla-wraps Tortilla-wrap2 stukken stuk
Chilipepers Chilipeper
(gegrilde)
2 stukken stuk
Groene olijven Groene olijf
(gevuld met feta)
10 stukken stuk
Salami Salami
(salami spianata)
10 sneetjes sneetje
Sambalkaas Sambalkaas10 blokjes blokje
Zilveruitjes Zilveruitjes10 stukken stuk
Peterselie Peterselie
(fijngesnipperd)
4 el el

Pittig tortillaspiesje met sambalkaas, gegrilde peper en salami spianata

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

10 min.
(18)

Bereiding

  1. Snij de wraps in 10 punten (zoals een taart).
  2. Verhit een pan op het vuur, leg de tortillapunten erin en bak tot ze licht krokant zijn.
  3. Snij de gegrilde pepers in kleine plakjes.
  4. Rijg eerst een gevulde olijf met een tortilla, vervolgens een plakje salami spianata, sambal kaasblokje, stukje rode peper, opnieuw tortilla en een rode peper aan een spiesje. Werk af met een zilveruitje

Tip: je kunt ook verse reepjes paprika reepjes en verse kerstomaatjes toevoegen voor variatie en een frisse toets!