Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Currypoeder Currypoeder | 1 tl tl | |
Paprikapoeder Paprikapoeder | 1 tl tl | |
Knoflookpoeder Knoflookpoeder | 1 tl tl | |
Cayennepeper Cayennepeper | 0,5 tl tl | |
Tijm Tijm | 0,5 tl tl | |
Zout Zout | 0,5 tl tl | |
Olijfolie Olijfolie | 1,5 el el | |
Amandelnoten Amandelnoot | 100 g g | |
Pecannoten Pecannoten | 100 g g | |
Cashewnoten Cashewnoten | 100 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPittige notenmix
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180°C. Meng de olijfolie met alle droge kruiden en meng dan goed met de noten. Leg op een met bakpapier beklede bakplaat en zet 8 tot 10 minuten (of tot ze goudbruin kleuren) in de oven.
- Laat afkoelen en bewaar in een gesloten doos.