
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Chorizo Chorizo | 150 g g | |
Tomatenmix Tomatenmix | 400 g g | |
Krielaardappelen Krielaardappel | 300 g g | |
Groene olijven Groene olijf | 50 g g | |
Olijfolie Olijfolie | ||
Feta Feta | 150 g g | |
Kippendijen Kippendij | 4 stukken stuk | |
Paprikapoeder Paprikapoeder | ||
Cayennepeper Cayennepeper |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPittige ovenschotel met kip en chorizo
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 190 graden Celsius.Kruid de kippendijen rijkelijk met peper, zout, gevogelte- en kip mix. Smelt een klont boter in een ruime pan en bak de kip aan beide kanten bruin.
- Snijd de chorizo in halve maantjes. Halveer de snacktomaten en snijd de krielaardappelen in partjes. Giet een flinke geut olijfolie in een ovenschaal en voeg chorizo, tomaten,
krielaardappelen en olijven toe. Kruid met paprika en cayennepeper en meng alles goed dooreen. - Leg de kippendijen op de groenten en plaats in de oven gedurende 20 minuten. Haal even uit de oven en verkruimel de feta over het gerecht. Plaats terug in de oven en bak nog vijftien minuten door.