De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Pittige tomatensalsa met tortillachips

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Tortillachips Tortillachips300 g g
Minitrostomaten Minitrostomaat10
Rode uien Rode ui1
Teentjes knoflook Teentje knoflook1
Sjalotten Sjalot3
Paprikapoeder Paprikapoeder2 el el
Olijfolie Olijfolie2 el el
Platte peterselie Platte peterselie
(gehakt)
Peper Peper
Zout Zout

Pittige tomatensalsa met tortillachips

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

25 min.
(5)

Bereiding

  1. Breng water aan de kook en leg er de tomaatjes heel even in. Laat ze vervolgens schrikken in ijskoud water en pel ze met een fijn keukenmes. Versnijd de tomaten in kleine blokjes.
  2. Hak de rode ui, sjalot en knoflook fijn.
  3. Doe alles samen in één kom. Voeg het paprikapoeder en de olijfolie toe en kruid met peper en zout. Meng alles goed dooreen en serveer met tortillachips. Werk af met platte peterselie.