
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Bloemkolen
Bloemkool (in roosjes) | 1 | ||
Paneermeel Paneermeel | 90 g g | ||
Gedroogde oregano Gedroogde oregano | 1 el el | ||
Eieren Ei | 2 | ||
Peper Peper | |||
Zout Zout | |||
Parmezaanse kaas
Parmezaanse kaas (geraspt) | 40 g g |
Voor het beleg
Passata Passata | |||
Kerstomaten
Kerstomaat (gehalveerd) | 60 g g | ||
Courgettes
Courgette (in dunne ronde schijfjes) | 1 | ||
Rode uien
Rode ui (in ringen) | 1 | ||
Basilicumblaadjes Basilicumblaadje | 10 | ||
Olijfolie Olijfolie | 1 el el |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listPizza met bloemkoolkorst
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Mix de bloemkoolroosjes in delen in een blender. Schep alles in een kom.
- Voeg paneermeel, kaas, oregano, eitjes en zout en peper toe. Schep goed om.
- Bekleed een plaat met bakpapier. Schep er de bloemkool op en vorm een pizzabodem met de bolle kant van een soeplepel. Zet 20 minuten in de oven.
- Snijd intussen de groenten.
- Haal de bloemkoolkorst uit de oven. Besmeer met de tomatensaus en beleg met de groenten. Kruid met peper en zout en druppel er nog wat olijfolie over.
- Zet opnieuw in de oven voor 10 minuten. Bestrooi met de basilicumblaadjes en Parmezaanse kaas. Serveer meteen.