Pizza met bloemkoolkorst

Pizza met bloemkoolkorst
MoeilijkheidMakkelijk
Koken45 min

Voorbereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. Mix de bloemkoolroosjes in delen in een blender. Schep alles in een kom.

  3. Voeg paneermeel, kaas, oregano, eitjes en zout en peper toe. Schep goed om.

  4. Bekleed een plaat met bakpapier. Schep er de bloemkool op en vorm een pizzabodem met de bolle kant van een soeplepel. Zet 20 minuten in de oven.

  5. Snijd intussen de groenten.

  6. Haal de bloemkoolkorst uit de oven. Besmeer met de tomatensaus en beleg met de groenten. Kruid met peper en zout en druppel er nog wat olijfolie over.

  7. Zet opnieuw in de oven voor 10 minuten. Bestrooi met de basilicumblaadjes en Parmezaanse kaas. Serveer meteen.