De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Pizza met kip en paprika

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Vellen pizzadeeg Vel pizzadeeg1
Kipfilets Kipfilet
(reepjes)
300 g g
Rode paprika's Rode paprika1
Passata Passata4 el el
Geraspte emmentaler Geraspte emmentaler150 g g
Olijfolie Olijfolie2 el el
Peper Peper
Zout Zout

Pizza met kip en paprika

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

30 min.
(47)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
  2. Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de kipfiletreepjes goudbruin.
  3. Was de paprika en snijd deze in fijne reepjes.
  4. Schik het pizzadeeg met het bakpapier op een bakplaat en vouw de zijkanten rondom zo’n 2 cm naar binnen om een rand te maken.
  5. Smeer de pizza in met de passata. Verdeel er de kipfiletreepjes, de paprikareepjes en de geraspte kaas over. Kruid met peper en zout.
  6. Bak de pizza 10 minuten in de voorverwarmde oven.