
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Vellen pizzadeeg Vel pizzadeeg | 1 | ||
Kipfilets
Kipfilet (reepjes) | 300 g g | ||
Rode paprika's Rode paprika | 1 | ||
Passata Passata | 4 el el | ||
Geraspte emmentaler Geraspte emmentaler | 150 g g | ||
Olijfolie Olijfolie | 2 el el | ||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listPizza met kip en paprika
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180 °C.
- Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de kipfiletreepjes goudbruin.
- Was de paprika en snijd deze in fijne reepjes.
- Schik het pizzadeeg met het bakpapier op een bakplaat en vouw de zijkanten rondom zo’n 2 cm naar binnen om een rand te maken.
- Smeer de pizza in met de passata. Verdeel er de kipfiletreepjes, de paprikareepjes en de geraspte kaas over. Kruid met peper en zout.
- Bak de pizza 10 minuten in de voorverwarmde oven.