
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Mascarpone Mascarpone | 100 g g | |
Tijm Tijm | ||
Vellen pizzadeeg Vel pizzadeeg | 1 | |
Pecannoten Pecannoten | ||
Truffelolie Truffelolie | 1 tl tl | |
Parmezaanschilfers Parmezaanschilfers | 20 g g | |
Rauwe ham
Rauwe ham (Italiaanse bresaola, gesneden) | 100 g g | |
Rucola Rucola | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPizza met mascarpone, truffel en bresaola
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200 °C.
- Kruid de mascarpone met peper, zout en enkele plukjes fijngehakte tijm. Bestrijk er de pizzabodem mee. Verdeel er een handvol fijngehakte pecannoten, de truffelolie en de parmezaanschilfers over.
- Bak de pizza 15 minuten in de oven en werk af met de bresaola en een handvol rucola. Serveer meteen.
ONZE WIJNTIP: Portrait Garnacha, 2015