De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Pizza met mascarpone, truffel en bresaola

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Mascarpone Mascarpone100 g g
Tijm Tijm
Vellen pizzadeeg Vel pizzadeeg1
Pecannoten Pecannoten
Truffelolie Truffelolie1 tl tl
Parmezaanschilfers Parmezaanschilfers20 g g
Rauwe ham Rauwe ham
(Italiaanse bresaola, gesneden)
100 g g
Rucola Rucola
Peper Peper
Zout Zout

Pizza met mascarpone, truffel en bresaola

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

30 min.
(1)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
  2. Kruid de mascarpone met peper, zout en enkele plukjes fijngehakte tijm. Bestrijk er de pizzabodem mee. Verdeel er een handvol fijngehakte pecannoten, de truffelolie en de parmezaanschilfers over.
  3. Bak de pizza 15 minuten in de oven en werk af met de bresaola en een handvol rucola. Serveer meteen.

ONZE WIJNTIP: Portrait Garnacha, 2015