
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Gepelde paprika's uit bokaal
Gepelde paprika uit bokaal (in reepjes gesneden ) | 1 | ||
Kerstomaten Kerstomaat | 150 g g | ||
Tomatenpuree Tomatenpuree | 70 g g | ||
Mozzarella
Mozzarella (geraspt) | 150 g g | ||
Gedroogde oregano Gedroogde oregano | 1 tl tl | ||
Basilicumblaadjes Basilicumblaadje | |||
Olijfolie Olijfolie | |||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listPizza met paprika en kerstomaatjes
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Doe het water, suiker en gist in de mixkom en mix20 sec/stand 2. Voeg de bloem, olijfolie en het zout toe en kneed 2 minuten/stand 4.Maak een bal van het deeg en leg in een ingevette schaal. Dek de schaal af met een vochtige handdoek en laat 1 uur rijzen.
- Verwarm de oven voor op 220°C. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Kneed het deeg nog even door en rol uit. Maak de randen van de pizza iets dikker zodat de vulling er tijdens het bakken niet af kan glijden. Leg het deeg op de bakplaat.
- Roer de tomatenpuree los met een scheutje water. Kruid met de oregano, peper en zout. Besmeer er het deeg mee en beleg verder met de kerstomaatjes en de paprikareepjes. Bestrooi met de mozzarella en druppel er olijfolie over. Zet 12 minuten in de oven. Werk af met basilicumblaadjes.