Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Vellen pizzadeeg Vel pizzadeeg | 1 | |
Tomaten
Tomaat (in dunne plakjes) | 2 - 3 | |
Kerstomaten
Kerstomaat (gehalveerd) | 150 g g | |
Rode uien
Rode ui (in dunne ringen) | 2 | |
Mozzarella
Mozzarella (in plakjes) | 125 g g | |
Pijnboompitten Pijnboompitten | 40 g g | |
Rucola Rucola | ||
Olijfolie Olijfolie | ||
Gedroogde oregano Gedroogde oregano | 1 tl tl | |
Suiker Suiker | 1 tl tl | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPizza met verse tomaten
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 220°C. Bekleed een bakplaat met bakpapier.
- Hussel de tomaten, kerstomaten en uien met een scheut olijfolie, suiker, peper en zout.
- Rol het pizzadeeg open op de bakplaat en bestrijk met olijfolie.
- Beleg het deeg met de gemarineerde tomaten en uien en met de plakjes mozzarella. Bestrooi met de oregano en pijnboompitten.
- Bak de pizza 20 minuten in de oven goudbruin. Verdeel er net voor het serveren een handvol rucola over.