De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Pizza met verse tomaten

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Vellen pizzadeeg Vel pizzadeeg1
Tomaten Tomaat
(in dunne plakjes)
2 - 3
Kerstomaten Kerstomaat
(gehalveerd)
150 g g
Rode uien Rode ui
(in dunne ringen)
2
Mozzarella Mozzarella
(in plakjes)
125 g g
Pijnboompitten Pijnboompitten40 g g
Rucola Rucola
Olijfolie Olijfolie
Gedroogde oregano Gedroogde oregano1 tl tl
Suiker Suiker1 tl tl
Peper Peper
Zout Zout

Pizza met verse tomaten

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

35 min.
(6)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 220°C. Bekleed een bakplaat met bakpapier.
  2. Hussel de tomaten, kerstomaten en uien met een scheut olijfolie, suiker, peper en zout.
  3. Rol het pizzadeeg open op de bakplaat en bestrijk met olijfolie.
  4. Beleg het deeg met de gemarineerde tomaten en uien en met de plakjes mozzarella. Bestrooi met de oregano en pijnboompitten.
  5. Bak de pizza 20 minuten in de oven goudbruin. Verdeel er net voor het serveren een handvol rucola over.