
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Vellen pizzadeeg Vel pizzadeeg | 1 | |
Chocopasta Chocopasta | 3 el el | |
Ricotta Ricotta | 100 g g | |
Frambozen Framboos | 100 g g | |
Munt Munt | ||
Olijfolie Olijfolie | ||
Zout Zout |
Voor de hazelnootcrumble
Water Water | 55 ml ml | |
Suiker Suiker | 60 g g | |
Vloeibare honing Vloeibare honing | 0,5 tl tl | |
Hazelnoten Hazelnoot | 65 g g | |
Kookroom Kookroom | 25 ml ml |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPizza 'nocciola' met chocolade, frambozen en ricotta
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Voor de hazelnootcrumble: smelt het water met de suiker tot een lichtbruine karamel. Blus met room, zout en honing en roer tot het opnieuw begint te koken. Rooster de hazelnoten en meng die met het geheel. Stort uit op bakpapier en laat 1 nacht drogen. Blend daarna fijn.
- Rol het vel of de bol deeg uit en prik er gaatjes in. Wrijf het in met olijfolie. Bak 3 à 4 minuten in een voorverwarmde oven op de heetste stand.
- Strijk in met chocopasta en verdeel de frambozen en ricotta over de pizza.
- Werk af met enkele blaadjes munt, hazelnootcrumble, zout en wat olijfolie.