De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Pizza 'nocciola' met chocolade, frambozen en ricotta

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Vellen pizzadeeg Vel pizzadeeg1
Chocopasta Chocopasta3 el el
Ricotta Ricotta100 g g
Frambozen Framboos100 g g
Munt Munt
Olijfolie Olijfolie
Zout Zout

Voor de hazelnootcrumble

Water Water55 ml ml
Suiker Suiker60 g g
Vloeibare honing Vloeibare honing0,5 tl tl
Hazelnoten Hazelnoot65 g g
Kookroom Kookroom25 ml ml

Pizza 'nocciola' met chocolade, frambozen en ricotta

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

1:30 u.
(4)

Bereiding

  1. Voor de hazelnootcrumble: smelt het water met de suiker tot een lichtbruine karamel. Blus met room, zout en honing en roer tot het opnieuw begint te koken. Rooster de hazelnoten en meng die met het geheel. Stort uit op bakpapier en laat 1 nacht drogen. Blend daarna fijn.
  2. Rol het vel of de bol deeg uit en prik er gaatjes in. Wrijf het in met olijfolie. Bak 3 à 4 minuten in een voorverwarmde oven op de heetste stand.
  3. Strijk in met chocopasta en verdeel de frambozen en ricotta over de pizza.
  4. Werk af met enkele blaadjes munt, hazelnootcrumble, zout en wat olijfolie.