Pizza op de barbecue

Pizza op de barbecue
MoeilijkheidMakkelijk
Koken25 min

Voorbereiding

  1. Roer de passata los met de look en de sjalotjes. Kruid met peper en zout.

  2. Rol het deeg uit. Smeer één kant van het deeg in met olijfolie en leg het met de geoliede kant op een vel aluminiumfolie. Leg op de barbecue, doe het deksel dichten check regelmatig of de onder- en bovenkant lichtjes bruin begint te worden. 

  3. en check regelmatig of de onder- en bovenkant lichtjes bruin begint te worden. 

  4. Bestrijk de bovenkant met de passata en beleg verder metde ham, lente-uitjes en de Parmezaanse kaas. Bedruppel met olijfolie. Leg de pizza opnieuw op de barbecue, sluit het deksel of dek af met folie en laat bakken tot de kaas smelt.

  5. de ham, lente-uitjes en de Parmezaanse kaas. Bedruppel met olijfolie. Leg de pizza opnieuw op de barbecue, sluit het deksel of dek af met folie en laat bakken tot de kaas smelt.

  6. Haal de pizza van de barbecue en werk af met de rucola en het basilicum. Serveer meteen.