
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Vellen pizzadeeg Vel pizzadeeg | 2 | ||
Passata Passata | 200 ml ml | ||
Sjalotten
Sjalot (gesnipperd) | 2 | ||
Teentjes knoflook
Teentje knoflook (geperst) | 2 | ||
Basilicumblaadjes Basilicumblaadje | 1 bosjes bosje | ||
Gerookte ham Gerookte ham | 4 sneetjes sneetje | ||
Lente-uitjes
Lente-ui (in ringen) | 4 | ||
Rucola Rucola | 1 bosjes bosje | ||
Parmezaanse kaas
Parmezaanse kaas (geraspt) | 40 g g | ||
Olijfolie Olijfolie | |||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listPizza op de barbecue
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Roer de passata los met de look en de sjalotjes. Kruid met peper en zout.
- Rol het deeg uit. Smeer één kant van het deeg in met olijfolie en leg het met de geoliede kant op een vel aluminiumfolie. Leg op de barbecue, doe het deksel dicht
en check regelmatig of de onder- en bovenkant lichtjes bruin begint te worden. - Bestrijk de bovenkant met de passata en beleg verder met
de ham, lente-uitjes en de Parmezaanse kaas. Bedruppel met olijfolie. Leg de pizza opnieuw op de barbecue, sluit het deksel of dek af met folie en laat bakken tot de kaas smelt. - Haal de pizza van de barbecue en werk af met de rucola en het basilicum. Serveer meteen.