De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Plattekaaspannenkoekjes met gekarameliseerde banaan

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Eieren Ei2
Magere platte kaas Magere platte kaas300 g g
Tarwebloem Tarwebloem100 g g
Bakpoeder Bakpoeder1 tl tl
Bananen Banaan2
Mango's Mango
(in blokjes)
1
Vloeibare honing Vloeibare honing
Pecannoten Pecannoten
(grof gehakt)
40 g g
Boter Boter

Plattekaaspannenkoekjes met gekarameliseerde banaan

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

30 min.
(6)

Bereiding

  1. Scheid de eieren en klop het eiwit stijf. Meng de eidooiers met de bloem, het bakpoeder en de platte kaas en klop tot een glad beslag.Spatel er de eiwitten onder. Laat even rusten.
  2. Snij de bananen in schijfjes en bedruppel met honing. Bak ze goudbruin in hete boter. Bak in een beboterde pan kleine pannenkoekjes vanhet beslag.
  3. Verdeel de pannenkoekjes over borden werk af met de gekarameliseerde bananen, mango en pecannoten. Bedruppel met wathoning en serveer meteen.