
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Eieren Ei | 2 | |
Magere platte kaas Magere platte kaas | 300 g g | |
Tarwebloem Tarwebloem | 100 g g | |
Bakpoeder Bakpoeder | 1 tl tl | |
Bananen Banaan | 2 | |
Mango's
Mango (in blokjes) | 1 | |
Vloeibare honing Vloeibare honing | ||
Pecannoten
Pecannoten (grof gehakt) | 40 g g | |
Boter Boter |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPlattekaaspannenkoekjes met gekarameliseerde banaan
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Scheid de eieren en klop het eiwit stijf. Meng de eidooiers met de bloem, het bakpoeder en de platte kaas en klop tot een glad beslag.Spatel er de eiwitten onder. Laat even rusten.
- Snij de bananen in schijfjes en bedruppel met honing. Bak ze goudbruin in hete boter. Bak in een beboterde pan kleine pannenkoekjes vanhet beslag.
- Verdeel de pannenkoekjes over borden werk af met de gekarameliseerde bananen, mango en pecannoten. Bedruppel met wathoning en serveer meteen.