De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Pokébowl met kreeftballetjes, bloemkoolrijst en radijsjes

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Bloemkolen Bloemkool0,5
Radijzen Radijs1 bussels bussel
Lente-uitjes Lente-ui4
komkommers Komkommer1
Wortelen Wortel1
Limoenen Limoen
(sap)
0,5
Koriander Koriander
Kreeftballetjes Kreeftballetjes
Zalmfilets Zalmfilet500 g g
Mayonaise Mayonaise4 el el
Cayennepeper Cayennepeper1 tl tl
Azijn Azijn100 ml ml
Suiker Suiker2 el el
Peper Peper
Zout Zout

Pokébowl met kreeftballetjes, bloemkoolrijst en radijsjes

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

40 min.
(10)

Bereiding

  1. Meng het cayennepeper en het limoensap onder de mayonaise. Zet koel.
  2. Snij de radijsjes in plakjes. Verwarm de azijn met de suiker tot deze is opgelost. Zet het vuur uit. Doe er de plakjes radijs bij en laat 10 minuten marineren.
  3. Snij de bloemkool in roosjes, doe ze in een blender en mix tot fijne korrels. Meng er de fijngesneden koriander onder en kruid met peper en zout. Snij de wortel in sliertjes of in julienne. Snij met een dunschiller fijne plakjes van de komkommer.
  4. Bak de kreeftballetjes in de friteuse goudbruin. Verdeel de bloemkoolrijst over 4 kommen. Verdeel er de kreeftballetjes over en werk af met wortelreepjes, komkommer, radijsjes en lente-uiringen. Serveer er de saus bij.