
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Bloemkolen Bloemkool | 0,5 | ||
Radijzen Radijs | 1 bussels bussel | ||
Lente-uitjes Lente-ui | 4 | ||
komkommers Komkommer | 1 | ||
Wortelen Wortel | 1 | ||
Limoenen
Limoen (sap) | 0,5 | ||
Koriander Koriander | |||
Kreeftballetjes Kreeftballetjes | |||
Zalmfilets Zalmfilet | 500 g g | ||
Mayonaise Mayonaise | 4 el el | ||
Cayennepeper Cayennepeper | 1 tl tl | ||
Azijn Azijn | 100 ml ml | ||
Suiker Suiker | 2 el el | ||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listPokébowl met kreeftballetjes, bloemkoolrijst en radijsjes
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Meng het cayennepeper en het limoensap onder de mayonaise. Zet koel.
- Snij de radijsjes in plakjes. Verwarm de azijn met de suiker tot deze is opgelost. Zet het vuur uit. Doe er de plakjes radijs bij en laat 10 minuten marineren.
- Snij de bloemkool in roosjes, doe ze in een blender en mix tot fijne korrels. Meng er de fijngesneden koriander onder en kruid met peper en zout. Snij de wortel in sliertjes of in julienne. Snij met een dunschiller fijne plakjes van de komkommer.
- Bak de kreeftballetjes in de friteuse goudbruin. Verdeel de bloemkoolrijst over 4 kommen. Verdeel er de kreeftballetjes over en werk af met wortelreepjes, komkommer, radijsjes en lente-uiringen. Serveer er de saus bij.