Pokébowl met kreeftballetjes, bloemkoolrijst en radijsjes

Pokébowl met kreeftballetjes, bloemkoolrijst en radijsjes
MoeilijkheidMakkelijk
Koken40 min

Voorbereiding

  1. Meng het cayennepeper en het limoensap onder de mayonaise. Zet koel.

  2. Snij de radijsjes in plakjes. Verwarm de azijn met de suiker tot deze is opgelost. Zet het vuur uit. Doe er de plakjes radijs bij en laat 10 minuten marineren.

  3. Snij de bloemkool in roosjes, doe ze in een blender en mix tot fijne korrels. Meng er de fijngesneden koriander onder en kruid met peper en zout. Snij de wortel in sliertjes of in julienne. Snij met een dunschiller fijne plakjes van de komkommer.

  4. Bak de kreeftballetjes in de friteuse goudbruin. Verdeel de bloemkoolrijst over 4 kommen. Verdeel er de kreeftballetjes over en werk af met wortelreepjes, komkommer, radijsjes en lente-uiringen. Serveer er de saus bij.