De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Pollo al limone

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Uien Ui
(gesnipperd)
1
Citroenen Citroen
(geperst)
1
Witte wijn Witte wijn100 ml ml
Sausbinder Sausbinder3 el el
Roomkaas Roomkaas2 el el
Suiker Suiker1 tl tl
Kipfilets Kipfilet
(in blokjes)
4
Kippenbouillon Kippenbouillon1 blokjes blokje
Water Water250 ml ml
Basilicumblaadjes Basilicumblaadje
Olijfolie Olijfolie
Boter Boter
Peper Peper
Zout Zout

Pollo al limone

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

30 min.
(7)

Bereiding

  1. Verhit een klont boter en een scheut olijfolie in een grote pan. Bak hierin de ui glazig. Voeg de blokjes kip toe en bak rondom goudbruin.
  2. Blus met de wijn en laat 2 minuten inkoken. Doe het citroensap, de sausbinder en de suiker in een kommetje en meng tot een gladde pasta. Los het bouillonblokje op in 250 ml heet water en giet dit, samen met de pasta, bij de kip. Roer goed tot de saus begint in te dikken.
  3. Roer er de roomkaas onder en kruid met peper en zout. Bestrooi voor het serveren met het basilicum.
  4. Serveertip: lekker met puree.