
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Uien
Ui (gesnipperd) | 1 | ||
Citroenen
Citroen (geperst) | 1 | ||
Witte wijn Witte wijn | 100 ml ml | ||
Sausbinder Sausbinder | 3 el el | ||
Roomkaas Roomkaas | 2 el el | ||
Suiker Suiker | 1 tl tl | ||
Kipfilets
Kipfilet (in blokjes) | 4 | ||
Kippenbouillon Kippenbouillon | 1 blokjes blokje | ||
Water Water | 250 ml ml | ||
Basilicumblaadjes Basilicumblaadje | |||
Olijfolie Olijfolie | |||
Boter Boter | |||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listPollo al limone
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verhit een klont boter en een scheut olijfolie in een grote pan. Bak hierin de ui glazig. Voeg de blokjes kip toe en bak rondom goudbruin.
- Blus met de wijn en laat 2 minuten inkoken. Doe het citroensap, de sausbinder en de suiker in een kommetje en meng tot een gladde pasta. Los het bouillonblokje op in 250 ml heet water en giet dit, samen met de pasta, bij de kip. Roer goed tot de saus begint in te dikken.
- Roer er de roomkaas onder en kruid met peper en zout. Bestrooi voor het serveren met het basilicum.
- Serveertip: lekker met puree.