De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Pompoensoep met chorizo

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Butternutpompoenen Butternutpompoen1 kg kg
Uien Ui1 stukken stuk
Garam masala-kruiden Garam masala-kruiden1 el el
Currypoeder Currypoeder1 el el
Groentebouillon Groentebouillon1 l l
Kokosmelk Kokosmelk200 ml ml
Koriander Koriander
Chorizo Chorizo150 g g
Stokbroden Stokbrood
Boter Boter
Zonnebloemolie Zonnebloemolie
Peper Peper
Zout Zout

Pompoensoep met chorizo

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

30 min.
(214)

Bereiding

  1. Snij het vruchtvlees van de pompoen in blokjes. Fruit de ui in olie. Kruid met de garam masala en de curry.
    Voeg de pompoen toe en roerbak 1 minuut.
  2. Giet de bouillon bij de pompoen en breng aan de kook. Laat op een zacht vuur 10 minuten sudderen. Bak de chorizo in een droge koekenpan krokant. Laat uitlekken op keukenpapier.
  3. Mix de soep glad. Roer er de kokosmelk door. Schep de soep in kommen en werk af met de chorizo en de koriander.
    Serveer met wat stokbrood.