
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Kalkoenstoofvlees Kalkoenstoofvlees | 600 g g | ||
Gemengd gehakt Gemengd gehakt | 600 g g | ||
Veenbessen Veenbessen | 60 g g | ||
Champignons
Champignons (in plakjes) | 80 g g | ||
Sinaasappels
Sinaasappel (sap en geraspte schil ) | 1 | ||
Peterselie
Peterselie (gehakt) | 2 el el | ||
Tijmblaadjes Tijmblaadjes | 1 el el | ||
Uien
Ui (gesnipperd) | 1 | ||
Bladerdeeg Bladerdeeg | 1 vellen vel | ||
Eieren Ei | 1 | ||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listPot pie van kalkoenstoofvlees en veenbessen
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 160°C. Meng het het gehakt met de ui, de kruiden, het sap en de zeste van de sinaasappel. Kruid het kalkoenstoofvlees met peper en zout.
- Verdeel de helft van het gehakt over de bodem van een ovenschaal, druk goed aan. Kruid met peper en zout. Verdeel hierover het kalkoenstoofvlees, vervolgens de bessen en de champignons en dan de andere helft van het stoofvlees. Eindig met een laag gehakt.
- Rol het bladerdeeg uit en sluit er de ovenschaal mee. Maak met een scherp mesje een inkeping in het deeg. Bestrijk het deeg met het ei en zet anderhalf uur in de oven.