De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Power breakfast

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Voor de notenboter

Hazelnoten Hazelnoot200 g g
Zout Zout

Voor de smoothiebowl

Frambozen Framboos
(diepgevroren)
400 g g
Bananen Banaan1
Yoghurt op griekse wijze Yoghurt op griekse wijze125 g g
Melk Melk100 ml ml

Garnituur

Frambozen Framboos
Blauwe bessen Blauwe bes
Muesli Muesli
Muntblaadjes Muntblaadje

Power breakfast

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

20 min.
(5)

Bereiding

  1. Snijd de banaan in stukken en vries de avond voordien in.
  2. Doe de hazelnoten samen met een snuf zout in een keukenrobot en laat 15 tot 20 minuten draaien tot je een gladde, smeuïge notenboter krijgt.
  3. Mix in een blender of keukenrobot de diepgevroren frambozen, de banaan, de yoghurt op Griekse wijze, de melk en de notenboter tot een smeuïge, dikke smoothie.
  4. Verdeel de smoothie over twee kommen en werk af met verse frambozen, blauwe bessen, muesli en enkele muntblaadjes.