
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Voor de notenboter
Hazelnoten Hazelnoot | 200 g g | |
Zout Zout |
Voor de smoothiebowl
Frambozen
Framboos (diepgevroren) | 400 g g | |
Bananen Banaan | 1 | |
Yoghurt op griekse wijze Yoghurt op griekse wijze | 125 g g | |
Melk Melk | 100 ml ml |
Garnituur
Frambozen Framboos | ||
Blauwe bessen Blauwe bes | ||
Muesli Muesli | ||
Muntblaadjes Muntblaadje |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPower breakfast
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Snijd de banaan in stukken en vries de avond voordien in.
- Doe de hazelnoten samen met een snuf zout in een keukenrobot en laat 15 tot 20 minuten draaien tot je een gladde, smeuïge notenboter krijgt.
- Mix in een blender of keukenrobot de diepgevroren frambozen, de banaan, de yoghurt op Griekse wijze, de melk en de notenboter tot een smeuïge, dikke smoothie.
- Verdeel de smoothie over twee kommen en werk af met verse frambozen, blauwe bessen, muesli en enkele muntblaadjes.