De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Powersalade met groene dressing

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Rode uien Rode ui0,5
Broccoliroosjes Broccoliroosjes150 g g
Kerstomaten Kerstomaat100 g g
Veldsla Veldsla30 g g
Kikkererwten Kikkererwten
(gespoeld, uitgelekt)
200 g g
Feta Feta
(blokjes in olie)
80 g g
Walnoten Walnoten
(handvol, grof gehakt)
Currypoeder Currypoeder1 tl tl
Peper Peper
Zout Zout

Powersalade met groene dressing

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

20 min.
(121)

Bereiding

1. Snijd de broccoli in kleine roosjes en kook ze in ongeveer 5 minuten beetgaar. Giet af en laat volledig afkoelen. Kruid de kikkererwten met het currypoeder, peper en zout. Pel en snijd de rode ui in halve maantjes. Halveer de kerstomaatjes.

2. Doe de veldsla in een grote kom en hussel er de broccoliroosjes, rode ui, kerstomaatjes, kikkererwten, fetablokjes en walnoten onder.

3. Mix alle ingrediënten voor de groene dressing met een scheutje van de feta-olie en het water glad. Kruid met peper en zout.

Schep de salade in één van onze lekvrije vacuümbakjes, en je hebt de perfecte lunch on the go. Doe de dressing in één van onze kleinere lekvrije vacuümbakjes. Op deze manier blijft de salade lekker vers en crunchy.