Powersalade met groene dressing

Powersalade met groene dressing
MoeilijkheidMakkelijk
Koken20 min

Voorbereiding

    1. Snijd de broccoli in kleine roosjes en kook ze in ongeveer 5 minuten beetgaar. Giet af en laat volledig afkoelen. Kruid de kikkererwten met het currypoeder, peper en zout. Pel en snijd de rode ui in halve maantjes. Halveer de kerstomaatjes.

    2. Doe de veldsla in een grote kom en hussel er de broccoliroosjes, rode ui, kerstomaatjes, kikkererwten, fetablokjes en walnoten onder.

    3. Mix alle ingrediënten voor de groene dressing met een scheutje van de feta-olie en het water glad. Kruid met peper en zout.

    Schep de salade in één van onze lekvrije vacuümbakjes, en je hebt de perfecte lunch on the go. Doe de dressing in één van onze kleinere lekvrije vacuümbakjes. Op deze manier blijft de salade lekker vers en crunchy.