
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Rode uien Rode ui | 0,5 | |
Broccoliroosjes Broccoliroosjes | 150 g g | |
Kerstomaten Kerstomaat | 100 g g | |
Veldsla Veldsla | 30 g g | |
Kikkererwten
Kikkererwten (gespoeld, uitgelekt) | 200 g g | |
Feta
Feta (blokjes in olie) | 80 g g | |
Walnoten
Walnoten (handvol, grof gehakt) | ||
Currypoeder Currypoeder | 1 tl tl | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPowersalade met groene dressing
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
1. Snijd de broccoli in kleine roosjes en kook ze in ongeveer 5 minuten beetgaar. Giet af en laat volledig afkoelen. Kruid de kikkererwten met het currypoeder, peper en zout. Pel en snijd de rode ui in halve maantjes. Halveer de kerstomaatjes.
2. Doe de veldsla in een grote kom en hussel er de broccoliroosjes, rode ui, kerstomaatjes, kikkererwten, fetablokjes en walnoten onder.
3. Mix alle ingrediënten voor de groene dressing met een scheutje van de feta-olie en het water glad. Kruid met peper en zout.
Schep de salade in één van onze lekvrije vacuümbakjes, en je hebt de perfecte lunch on the go. Doe de dressing in één van onze kleinere lekvrije vacuümbakjes. Op deze manier blijft de salade lekker vers en crunchy.