De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Provençaals hespengebraad

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Hespengebraad Hespengebraad700 - 800 g g
Boter Boter100 g g
Teentjes knoflook Teentje knoflook
(geperst)
3
Mosterd Mosterd120 g g
Gedroogde oregano Gedroogde oregano20 g g
Vloeibare honing Vloeibare honing1 dl dl
Paprika's Paprika500 g g
krielaardappelen krielaardappel400 g g
Sjalotten Sjalot4
Runderbouillon Runderbouillon1 blokjes blokje
Vermout Vermout
(witte)
1 dl dl
Passata Passata4 dl dl

Provençaals hespengebraad

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

60 min.
(1)

Bereiding

  1. Warm de oven voor op 180°C.
  2. Meng de mosterd met de look, rozemarijn en honing. Breng deze mix aan op het varkensgebraad.
  3. Smelt de boter in een braadschaal en kleur het gebraad aan alle kanten aan. Bedek met aluminiumfolie en gaar verder in de oven gedurende 25 min.
  4. Reinig intussen de paprika’s en snijd in gelijke reepjes, reinig de sjalotten en snijd in 2 en halveer de krieltjes.
  5. Schik de groenten bij het vlees en draai dit ondertussen. Bak nog 20 min verder in de oven.
  6. Haal het vlees uit de pan en laat 10 min rusten onder aluminiumfolie. Verwijder ook de groenten en houd deze warm.
  7. Verwijder het vet uit de braadpan en deglaceer vervolgens met de vermout en het bouillonblokje. Werk de saus af met de passata.
  8. Snijd het gebraad in plakjes en presenteer met de groenten. Werk af met de saus en wat rozemarijnblaadjes.

Provençaals hespengebraad
60 min.

Provençaals hespengebraad

Ingrediënten

Hespengebraad
700 - 800 g
Boter
100 g
Teentje knoflook (geperst)
3
Mosterd
120 g
Gedroogde oregano
20 g
Vloeibare honing
1 dl
Paprika
500 g
krielaardappel
400 g
Sjalot
4
Runderbouillon
1 blokje
Vermout (witte)
1 dl
Passata
4 dl
Provençaals hespengebraad
60 min.

Step 1

Provençaals hespengebraad

  1. Warm de oven voor op 180°C.
  2. Meng de mosterd met de look, rozemarijn en honing. Breng deze mix aan op het varkensgebraad.
  3. Smelt de boter in een braadschaal en kleur het gebraad aan alle kanten aan. Bedek met aluminiumfolie en gaar verder in de oven gedurende 25 min.
  4. Reinig intussen de paprika’s en snijd in gelijke reepjes, reinig de sjalotten en snijd in 2 en halveer de krieltjes.
  5. Schik de groenten bij het vlees en draai dit ondertussen. Bak nog 20 min verder in de oven.
  6. Haal het vlees uit de pan en laat 10 min rusten onder aluminiumfolie. Verwijder ook de groenten en houd deze warm.
  7. Verwijder het vet uit de braadpan en deglaceer vervolgens met de vermout en het bouillonblokje. Werk de saus af met de passata.
  8. Snijd het gebraad in plakjes en presenteer met de groenten. Werk af met de saus en wat rozemarijnblaadjes.

Hespengebraad: 700 - 800 g
Boter: 100 g
Teentje knoflook (geperst): 3
Mosterd: 120 g
Gedroogde oregano: 20 g
Vloeibare honing: 1 dl
Paprika: 500 g
krielaardappel: 400 g
Sjalot: 4
Runderbouillon: 1 blokje
Vermout (witte): 1 dl
Passata: 4 dl
Provençaals hespengebraad

Feedback

How did you like cooking with us?

Gelijkaardige recepten

Chorizoburger met pikante salsasaus

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Chorizoburger met pikante salsasaus
30 min.
(0)
Orloffgebraad met gevulde paprika’s

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Orloffgebraad met gevulde paprika’s
35 min.
(0)
Fricandon, hummus en wortelsalade

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Fricandon, hummus en wortelsalade
30 min.
(1)
Boerenworst met bloemkool en witte saus

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Boerenworst met bloemkool en witte saus
30 min.
(1)
Spieringkotelet met picklessaus

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Spieringkotelet met picklessaus
25 min.
(3)
Wortelpuree met cordon bleu

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Wortelpuree met cordon bleu
30 min.
(1)
BLT hotdog

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

BLT hotdog
20 min.
(0)
Gemarineerde rugrib met koolsla en honing-portosaus

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Gemarineerde rugrib met koolsla en honing-portosaus
50 min.
(0)
Zomerse gehaktballen met zongedroogde tomaat

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Zomerse gehaktballen met zongedroogde tomaat
45 min.
(1)
Kerstvinkje met groentestoof en bearnaise

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Kerstvinkje met groentestoof en bearnaise
30 min.
(0)
Gehaktballetjes met rozijnen met een tapenade van paprika

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Gehaktballetjes met rozijnen met een tapenade van paprika
1:15 u.
(0)
Orloffgebraad met aardappelgratin en groenten

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Orloffgebraad met aardappelgratin en groenten
60 min.
(1)
Ardeens gebraad met kaas, hesp en champignonsaus

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ardeens gebraad met kaas, hesp en champignonsaus
60 min.
(1)
Gepaneerd kippenlapje met currysausje

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Gepaneerd kippenlapje met currysausje
30 min.
(2)
Pastasalade met tonijn en ansjovis

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Pastasalade met tonijn en ansjovis
15 min.
(0)