De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Provençaalse pangasius

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Pangasiusfilets Pangasiusfilet600 g g
Tomaten Tomaat2
Paprika's Paprika500 g g
Uien Ui1
Rijst Rijst250 g g
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout

Provençaalse pangasius

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

30 min.
(6)

Bereiding

  1. Kook de rijst in gezouten water en laat uitlekken wanneer die beetgaar is.
  2. Snijd ondertussen de paprika in blokjes. Schil deze eventueel eerst.
  3. Snijd de tomaten in blokjes.
  4. Snipper de ui fijn en stoof glazig in een beetje olijfolie, voeg de paprika’s toe en laat gaar bakken. Voeg de rijst toe en laat alles goed warm worden. Kruid met peper en zout. Voeg op het einde de tomatenblokjes toe.
  5. Kruid de pangasius met peper en zout en bak in een antikleefpan in een scheutje hete olijfolie. Bak elke kant 3 à 4 minuten.