
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Pangasiusfilets Pangasiusfilet | 600 g g | |
Tomaten Tomaat | 2 | |
Paprika's Paprika | 500 g g | |
Uien Ui | 1 | |
Rijst Rijst | 250 g g | |
Olijfolie Olijfolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listProvençaalse pangasius
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Kook de rijst in gezouten water en laat uitlekken wanneer die beetgaar is.
- Snijd ondertussen de paprika in blokjes. Schil deze eventueel eerst.
- Snijd de tomaten in blokjes.
- Snipper de ui fijn en stoof glazig in een beetje olijfolie, voeg de paprika’s toe en laat gaar bakken. Voeg de rijst toe en laat alles goed warm worden. Kruid met peper en zout. Voeg op het einde de tomatenblokjes toe.
- Kruid de pangasius met peper en zout en bak in een antikleefpan in een scheutje hete olijfolie. Bak elke kant 3 à 4 minuten.