
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Voor het beslag
Eieren Ei | 4 | |
Suiker Suiker | 250 g g | |
Zelfrijzend bakmeel Zelfrijzend bakmeel | 250 g g | |
Boter
Boter (gesmolten) | 250 g g |
Voor de afwerking
Mascarpone Mascarpone | 250 ml ml | |
Verse room (35% vet) Verse room (35% vet) | 125 ml ml | |
Vanillesuiker Vanillesuiker | 2 el el | |
Vers fruit
Vers fruit (bosbessen, braambessen, aardbeien) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listQuatre-quarts cake met fruit
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Maak het beslag: Kluts de eieren en meng er de suiker onder tot je een romig mengsel krijgt. Voeg de gesmolten boter toe en klop goed door. Zeef de bloem en roer onder het beslag. Giet het beslag in een ingevette en bebloemde bakvorm en zet 50 minuten in de oven.
- Snij de afgekoelde cake horizontaal doormidden. Klop de slagroom met de vanillesuiker op en spatel er de mascarpone onder. Smeer hiervan een laagje op de ene helft van de cake. Plaats er de andere helft op. Smeer ook bovenaan het mascarponemengsel en werk af met het vers fruit.
TIP: Combineer verschillende soorten fruit.