
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Bladerdeeg Bladerdeeg | 1 vellen vel | ||
Gekookte ham
Gekookte ham (blokjes) | 100 g g | ||
Gerookt spek Gerookt spek | 100 g g | ||
Courgettes
Courgette (geraspt) | 0,5 | ||
Rode paprika's
Rode paprika (fijngesneden & gegrild) | 100 g g | ||
Tijm Tijm | 2 el el | ||
Eieren Ei | 4 | ||
Kookroom Kookroom | 250 ml ml | ||
Geraspte Gruyère kaas Geraspte Gruyère kaas | 100 g g | ||
Paprikapoeder Paprikapoeder | 1 tl tl | ||
Boter Boter | |||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listQuiche lorraine met een twist
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180°C. Beboter een ronde taartvorm en bekleed met het bladerdeeg. Prik er met een vork gaatjes in en zet in de koelkast.
- Klop de eieren met de room los. Voeg de courgette, de paprika, de tijm en de kaas toe en meng goed. Kruid met het paprikapoeder, peper en zout.
- Haal de taartvorm uit de koelkast en verdeel de ham- en spekblokjes over de bodem. Giet er het beslag over. Zet de quiche 45 minuten in de oven.
- Serveertip: Lekker met een fris slaatje.