De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Quiche met chipolata en knapperige groentjes

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Kippenchipolata's Kippenchipolata1
Bladerdeeg Bladerdeeg1 vellen vel
Eieren Ei3
Kookroom Kookroom100 ml ml
Brie Brie
(in plakjes)
120 g g
Wokgroenten Wokgroenten400 g g
Peterselie Peterselie
(gehakt)
2 el el
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout

Quiche met chipolata en knapperige groentjes

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

55 min.
(3)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Bekleed een kleine ronde bakvorm met bakpapier en leg er het deeg in. Prik gaatjes in het deeg, leg er een vel bakpapier op, bestrooi met bakbonen of droge rijst en zet 15 minuten in de oven.
  2. Bak de chipolata gaar in wat olijfolie. Bak ook de groenten beetgaar. Kluts de eieren los met de room en kruid met peper en zout.
  3. Schep de groenten op het voorgebakken deeg. Leg er een chipolatarol op en verdeel het eiermengsel over de bakvorm. Verdeel er de plakjes brie over en zet 35 minuten in de oven.
  4. Bestrooi de quiche net voor het serveren met de gehakte peterselie.