
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Kippenchipolata's Kippenchipolata | 1 | |
Bladerdeeg Bladerdeeg | 1 vellen vel | |
Eieren Ei | 3 | |
Kookroom Kookroom | 100 ml ml | |
Brie
Brie (in plakjes) | 120 g g | |
Wokgroenten Wokgroenten | 400 g g | |
Peterselie
Peterselie (gehakt) | 2 el el | |
Olijfolie Olijfolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listQuiche met chipolata en knapperige groentjes
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180°C. Bekleed een kleine ronde bakvorm met bakpapier en leg er het deeg in. Prik gaatjes in het deeg, leg er een vel bakpapier op, bestrooi met bakbonen of droge rijst en zet 15 minuten in de oven.
- Bak de chipolata gaar in wat olijfolie. Bak ook de groenten beetgaar. Kluts de eieren los met de room en kruid met peper en zout.
- Schep de groenten op het voorgebakken deeg. Leg er een chipolatarol op en verdeel het eiermengsel over de bakvorm. Verdeel er de plakjes brie over en zet 35 minuten in de oven.
- Bestrooi de quiche net voor het serveren met de gehakte peterselie.