
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Bladerdeeg Bladerdeeg | 1 vellen vel | |
Courgettes Courgette | 250 g g | |
Zongedroogde tomaten Zongedroogde tomaat | 150 g g | |
Geitenkaas Geitenkaas | 180 g g | |
Rode uien Rode ui | 1 | |
Olijfolie Olijfolie | 5 cl cl | |
Gedroogde oregano Gedroogde oregano | 2 g g | |
Eieren Ei | 3 | |
Kookroom Kookroom | 2 dl dl | |
Bieslook Bieslook | ||
Peper Peper | ||
Zeezout Zeezout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listQuiche met geitenkaas
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Warm de oven voor op 180 °C.
- Verdeel het bladerdeeg in een quichevorm en prik er met een vork enkele gaatjes in.
- Snijd de courgette in gelijke blokjes, reinig de ajuin en versnipper deze. Stoof alles samen aan in hete olijfolie en kruid met peper en zout. Verdeel er de zongedroogde tomaten en oregano bij en stoof verder.
- Bind de eieren met de room.
- Beleg de quichebodems eerst met de courgette en zongedroogde tomaat. Leg hierop blokjes geitenkaas en wat fijngehakte bieslook. Werk af met het eibeslag.
- Plaats de quiches gedurende 30 minuten in een oven van 180 °C.